• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2600 Green Line

Colop Classic 2600GL

Colop 2600 GL Max. 8 regels/logo. Speciale milieuvriendelijke stempel.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

71,03 Excl. btw
85,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2600 GL - Milieuvriendelijke Zelfinktende Stempel

De Colop Classic 2600 GL is een hoogwaardige zelfinktende stempel die perfect is voor het moeiteloos en efficiënt markeren van uw documenten. Met een maximaal afdrukformaat van 58x37mm kunt u tekst en/of afbeeldingen op een professionele en duidelijke manier aanbrengen. Dankzij het robuuste metalen montuur is deze stempel ontworpen voor veelvuldig gebruik, zodat u er langdurig van kunt profiteren.

 

Voordelen:

  • Ingebouwd stempelkussen: Het ingebouwde stempelkussen biedt indrukwekkende duurzaamheid en kan maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaan voordat het vervangen moet worden. Dit garandeert een lange levensduur en zorgt ervoor dat u niet voortdurend het kussen hoeft te vernieuwen.
  • Eenvoudig zelf te vervangen: Het stempelkussen is gemakkelijk door uzelf te vervangen, wat u tijd en moeite bespaart. Hierdoor blijft uw workflow soepel en ongestoord.
  • Flexibiliteit in tekst en afbeelding: Wanneer uw tekst verandert, kunt u altijd een nieuw stempelplaatje bestellen en eenvoudig vervangen in de stempel. Hierdoor blijft uw stempel actueel en bruikbaar voor uiteenlopende situaties.
  • Milieuvriendelijk: De Colop Classic 2600 GL behoort tot de Green Line-producten, wat betekent dat het voor 80% is gemaakt van gerecycled kunststof. Door te kiezen voor deze stempel draagt u actief bij aan een duurzamere wereld en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Kortom, de Colop Classic 2600 GL is een betrouwbare en veelzijdige zelfinktende stempel die lang meegaat, milieuvriendelijk is en perfect past bij uw zakelijke behoeften. Met zijn ingebouwde kwaliteiten en duurzame materialen, biedt deze stempel een optimale oplossing voor efficiënt stempelwerk op kantoor of thuis.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.