• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4933 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4933

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 25 x 25mm

33,21 Excl. btw
40,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4933: Efficiënt en Duurzaam Stempelen

 

Stempel Trodat Printy 4933, zelfinktend met afdrukformaat van 25x25 mm., geschikt voor max. 6 regels. Met ingebouwd stempelkussentje dat goed is voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. Tevens kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedeukt is op de oude tekst. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf te ontwerpen. Vervolgens krijg u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4933

  • Duurzaam Ontwerp: Het stevige maar compacte ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen, maakt deze stempel uiterst sterk en duurzaam.
  • Snelle Levertijd: Onze Trodat Printy 4933 wordt snel geleverd, zodat je snel aan de slag kunt met je stempelwerk.
  • Eenvoudig Inktkussen Vervangen: Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken, maar als het toch op is, kan een nieuw/extra inktkussentje (E/4933) eenvoudig apart worden besteld.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit zwart, blauw, rood of groen voor je afdrukken. De inkt is op waterbasis en geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.
  • Online Opmaak Module: Gebruik onze handige online opmaakmodule om de stempel naar wens vorm te geven. Bekijk een drukproef en plaats gemakkelijk je bestelling.

 

Trodat 4933: Altijd Scherpe Afdrukken

Met de Trodat 4933 ben je verzekerd van nauwkeurige en scherpe afdrukken. Het transparante frame en de indicatoren zorgen voor een accurate uitlijning, waardoor elke stempel consistent van hoge kwaliteit is. Dit maakt de Trodat 4933 ideaal voor diverse toepassingen, waaronder veelgebruikte toepassingen zoals spaarkaarten.

 

Printy 4933: Milieubewust en Klimaatneutraal

Trodat besteedt aandacht aan het milieu, en de Trodat Printy 4933 is geen uitzondering. Alle Trodat bestsellers, waaronder de Printy 4933, zijn klimaatneutraal. Dit betekent dat je niet alleen een hoogwaardige stempel krijgt, maar ook bijdraagt aan milieubewust produceren.

In conclusie biedt de Trodat Printy 4933 een combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Of je nu een bedrijfslogo wilt afdrukken of spaarkaarten wilt stempelen, deze stempel staat garant voor consistente en scherpe resultaten. Bestel vandaag nog en ervaar de veelzijdigheid van de Trodat Printy 4933.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4933

Reservekussentje Trodat E/4933

Één model kleiner 20x20mm Trodat Printy 4922

Groter model 30x30mm Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.