• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4923

Trodat Printy 4923

Zelfinktende stempel van max. 7 regels, (A-merk) met vierkante afdrukvorm.

Afdrukformaat: 30 x 30mm

36,97 Excl. btw
44,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4923: Efficiënt Stempelen met Kwaliteitsafdruk

 

De Trodat Printy 4923 is een veelzijdige stempel die uitblinkt in efficiëntie en kwaliteit. Met een maximale afdrukformaat van 30x30mm of maximaal 7 regels tekst, biedt deze stempel de mogelijkheid om gedetailleerde afdrukken te maken, inclusief tekst en logo's. Hieronder ontdek je de voordelen en eigenschappen van deze populaire stempel.

Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje of een andere kleur (E/4923) is los bij te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en vooral geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd Trodat stempel is meestal 1 dag.

 

Trodat Printy 4923 voordelen:

Duurzaam Ontwerp: Het stevige maar compacte ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen, maakt de Trodat Printy 4923 sterk en duurzaam.

Efficiënte Inkttechnologie: Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken, en een nieuw/extra inktkussentje (E/4923) is altijd los te bestellen.

Meerdere Inktkleuren Beschikbaar: Kies uit zwart, blauw, rood of groen voor de inktkleur van je stempel, allemaal op waterbasis en geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Perfect voor Spaarkaarten: Vaak wordt de Trodat Printy 4923 gebruikt als stempel voor spaarkaarten, waar precisie en duurzaamheid van groot belang zijn.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Is de tekst niet meer juist? Geen probleem! Het tekstplaatje van deze stempel kan eenvoudig worden vervangen.

 

Trodat 4923: Efficiënt stempelen

Met het Trodat 4923 stempelmodel haal je efficiëntie in huis. Het compacte ontwerp en de duurzame materialen maken het een ideale keuze voor dagelijks gebruik. Met de Trodat Printy 4923 krijg je scherpe afdrukken en een nauwkeurige uitlijning dankzij de indicatoren en het transparante frame.

 

Printy 4923: Klimaat neutraal en snel geleverd

De Printy 4923 stempel is niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4923, zijn klimaatneutraal, waardoor je met een gerust hart kunt stempelen. Daarnaast biedt Trodat een snelle levertijd, zodat je snel aan de slag kunt met je gepersonaliseerde stempel.

 

Trodat Printy 4923: Gemakkelijk online ontwerpen

Maak gebruik van de handige online opmaakmodule van Trodat om je stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat je de stempel bestelt, zodat je zeker bent van het eindresultaat. Met Trodat Printy 4923 combineer je gemak met kwaliteit.

Kortom, de Trodat Printy 4923 biedt veelzijdigheid, duurzaamheid en efficiëntie in één stempel. Of je nu een spaarkaart (op niet-glad papier) stempelt of zakelijke documenten markeert, deze stempel staat garant voor scherpe en consistente afdrukken. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van de Trodat Printy 4923 en ervaar hoogwaardig stempelen met gemak.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4923

Reservekussentje Trodat E/4923

Model kleiner 25x25mm Trodat Printy 4933

Model groter 40x40mm Trodat Printy 4924

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.