• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Q24

Colop Printer Q24

Colop Printer Q24. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels.

Afdrukformaat: 24 x 24mm

24,47 Excl. btw
29,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer Q24: De Ultieme Zelf-Inkende Stempel voor Precieze en Professionele Afdrukken

De Colop Printer Q24 is de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze zelf-inktende stempel combineert duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid in één compact ontwerp. Of u nu bedrijfsdocumenten stempelt, spaarkaarten ontwerpt of andere creatieve projecten aanpakt, de Printer Q24 staat garant voor scherpe en consistente afdrukken, keer op keer.

 

Kenmerken van de Colop Printer Q24:

Robuust Kunststof Montuur: De stempel is gebouwd met een stevig kunststof montuur dat bestand is tegen dagelijkse slijtage en scheuren. Het zorgt voor een lange levensduur van uw stempel.

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen kunt u moeiteloos stempelen zonder gedoe met losse inktkussens. Uw afdrukken blijven altijd duidelijk en vlekkeloos.

Vierkante Afdruk: De Colop Printer Q24 biedt een vierkant afdrukformaat van maximaal 24x24mm, waardoor u voldoende ruimte heeft voor tekst, nummers of zelfs uw bedrijfslogo.

Maximaal 6 Regelteksten: U kunt tot wel 6 regels tekst toevoegen aan deze stempel, wat u de flexibiliteit geeft om verschillende informatie te delen op uw documenten.

Aanpasbaar met Logo: Personaliseer uw stempel door uw bedrijfslogo toe te voegen. Geef uw documenten een professionele uitstraling met uw eigen branding.

CO2 Neutraal: De Colop Printer Q24 is CO2 neutraal, wat betekent dat deze stempel voldoet aan milieuvriendelijke normen, zodat u met een gerust hart kunt stempelen.

Vervangbaar Inktkussen: Als het inktkussen opdroogt, kunt u eenvoudig een nieuw inktkussen plaatsen, waardoor uw stempel altijd klaar is voor gebruik. Diverse kleuren inkt zijn beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: U kunt het stempelplaatje apart bestellen en vervangen, waardoor uw stempel veelzijdig blijft en u de mogelijkheid heeft om de afdruk te wijzigen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak uw stempel online met behulp van onze intuïtieve "creator". U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden voor een unieke stempel die aan al uw wensen voldoet.

 

De Colop Printer Q24 is de ideale keuze voor diverse toepassingen, waaronder spaarkaarten, bedrijfspapieren en meer. Met zijn hoogwaardige prestaties en aanpasbare functies biedt deze stempel de perfecte balans tussen gemak en professionaliteit.

 

Voor het stempelen op ondergronden met een MC coating raden wij het gebruik van een handstempel met een StazOn kussen aan, omdat de inkt in de zelf-inktende stempel op waterbasis is en niet goed zal drogen op gladdere papiersoorten.

 

Met de Colop Printer Q24 haalt u een betrouwbare en veelzijdige stempel in huis die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog uw Colop Printer Q24 en ervaar de perfecte afdrukken die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.