• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Q30

Colop Printer Q30

Colop Printer Q30. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 7 regels.

Afdrukformaat: 31 x 31mm

30,60 Excl. btw
37,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer Q30. Vierkante afdruk met tekst/logo naar keuze. 

Maak kennis met de Colop Printer Q30, een vierkante stempel van 30 x 30 mm, die moeiteloos aan al uw stempelbehoeften voldoet. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen om zowel logo's als tekst perfect af te drukken, waardoor het de ideale keuze is voor uw bedrijfs- of controlestempel.

Onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool stelt u in staat om uw eigen persoonlijke stempeltekst of logo te creëren, of het nu gaat om adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel. Met de Colop Printer Q30 bent u verzekerd van scherpe en duidelijke afdrukken bij elke aanslag.

Het inktkussen is ingebouwd en kan duizenden afdrukken maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervangingen. Bovendien heeft u de keuze uit diverse kleuren inkt, zodat uw stempel altijd opvalt en bij uw huisstijl past.

Bij aanschaf van de Colop Printer Q30 is de tekst- of logo-opdruk inbegrepen in de prijs. U kunt ook kiezen uit verschillende lettertypen om uw stempel een professionele uitstraling te geven.

Het handige indexvenster op de stempel zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt zien welke afdruk u gebruikt, waardoor verwarring wordt voorkomen, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.

Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare prestaties is de Colop Printer Q30 vergelijkbaar met andere hoogwaardige stempels zoals de Trodat Printy 4923.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, veelzijdige en gebruiksvriendelijke standaard stempel, dan is de Colop Printer Q30 de perfecte keuze voor uw bedrijf. Vereenvoudig uw dagelijkse taken en geniet van scherpe, professionele afdrukken met deze hoogwaardige stempeloplossing. Bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer Q30 en ervaar het gemak en de efficiëntie die deze stempel te bieden heeft!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.