• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4916

Trodat Printy 4916

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 3 regels.

Afdrukformaat: 70 x 10mm

24,38 Excl. btw
29,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de Trodat Printy 4916: Uw Complete Stempeloplossing

Bent u op zoek naar een stempel die aan al uw behoeften voldoet en tegelijkertijd betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is? Maak kennis met de Trodat Printy 4916, een stempel die een veelzijdige oplossing biedt voor diverse toepassingen. In deze tekst nemen we een diepgaande duik in de kenmerken van deze stempel, variërend van het ruime maximale afdrukformaat tot de keuze uit verschillende inktkleuren, de duurzaamheid van het inktkussen en de handige mogelijkheid om het tekstplaatje moeiteloos te vervangen. De Trodat Printy 4916 is de ideale metgezel, of u nu een professional bent die dagelijks stempels gebruikt of iemand die thuis stempels nodig heeft.

 

Maximaal Afdrukformaat Printy 4916: 70x10mm

Met de Trodat Printy 4916 kunt u afdrukken maken met een maximaal formaat van 70x10mm, wat overeenkomt met maximaal 3 regels tekst. Dit biedt voldoende ruimte om verschillende soorten informatie, zoals adressen, datums of korte berichten, op een efficiënte manier weer te geven.

 

Diverse Inktkleuropties

Deze stempel wordt geleverd met inkt in vier kleuren: zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor heeft u de vrijheid om de inktkleur te kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften. De op water gebaseerde inkt is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Langdurig Inktkussen

Het inktkussen van de Trodat Printy 4916 is opvallend duurzaam en kan, afhankelijk van uw stempelvolume, tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is. Dit garandeert een langdurig gebruik voordat enig onderhoud vereist is.

 

Geschikt voor Diverse Papiersoorten

De inkt in Trodat Printy stempels is geschikt voor de meeste papiersoorten, met uitzondering van extreem glad papier. Voor dit type papier, vaak gebruikt voor folders en stempelkaarten, is sneldrogende inkt nodig. Deze inkt kan worden gebruikt in combinatie met houten stempels, samen met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

 

Eenvoudig Vervangbaar Tekstplaatje voor de Trodat 4916

Als de tekst op uw stempel niet meer actueel is of moet worden aangepast, kunt u moeiteloos het tekstplaatje vervangen. Nieuwe stempelplaatjes worden altijd geleverd met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het wisselen een eenvoudige taak is die u zelf kunt uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van uw stempel en maakt het eenvoudig om de stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

 

De Trodat Printy 4916 is een betrouwbare en veelzijdige stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of u nu een professional bent die dagelijks zakelijke documenten afhandelt of iemand die persoonlijke papieren ordent, deze stempel zal aan uw verwachtingen voldoen.

Of u nu een bedrijf runt, uw thuiskantoor organiseert of gewoon behoefte heeft aan een handige stempel, de Trodat Printy 4916 is de perfecte metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel de uwe vandaag nog en ervaar de veelzijdigheid van deze hoogwaardige stempel.

 

Reserve inktkussentje: E/4916 Trodat

Stempelplaatje Trodat Printy 4916

Groter model Trodat Printy 4925

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.