• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 25

Colop Printer 25

Colop Printer 25. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels/logo.

Afdrukformaat: 76 x 15mm

26,99 Excl. btw
32,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 25 - De Ultieme Zelf-Inkter voor Scherpe Afdrukken

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Colop Printer 25, dé zelf-inktende stempel die uw afdrukken naar een hoger niveau tilt. Met een royaal afdrukformaat van maximaal 76x15mm en de mogelijkheid om maar liefst 4 regels tekst of een logo toe te voegen, biedt de Printer 25 een ongeëvenaarde flexibiliteit voor al uw stempelbehoeften.

 

Kenmerken:

Scherpe Afdrukken: Dankzij de hoogwaardige technologie van de Colop Printer 25 kunt u rekenen op haarscherpe afdrukken, elke keer weer. Uw stempelafdrukken zullen indruk maken en professionaliteit uitstralen.

CO2 Neutraal: De Colop Printer 25 is milieubewust ontworpen en wordt geleverd met het geruststellende kenmerk van CO2-neutraliteit, waardoor u uw stempelafdrukken kunt maken met een groen geweten.

Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen van de Printer 25 kan eenvoudig worden vervangen wanneer dat nodig is. Hierdoor blijft uw stempel altijd in topconditie en klaar voor gebruik.

Inkt in Diverse Kleuren: Personaliseer uw stempelafdrukken met een breed scala aan inktkleuren die beschikbaar zijn voor de Colop Printer 25. Van klassiek zwart tot opvallende rode inkt, de keuze is aan u.

Vervangbaar Stempelplaatje: Wilt u uw stempel een nieuwe look geven? Geen probleem. U kunt de stempelplaatjes van de Printer 25 afzonderlijk bestellen en eenvoudig vervangen, waardoor u de flexibiliteit hebt om uw ontwerp aan te passen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Het ontwerpen van uw stempel is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt online uw eigen stempel vormgeven of uw logo uploaden voor een volledig gepersonaliseerde afdruk.

 

De Colop Printer 25 is de ideale keuze voor bedrijven en professionals die streven naar hoogwaardige stempelafdrukken met een persoonlijke touch. Met zijn geavanceerde functies en duurzame ontwerp is de Printer 25 de stempel die u zoekt.

Vertrouw op de Colop Printer 25 voor scherpe, professionele afdrukken en bestel vandaag nog uw eigen exemplaar!

 

Colop Printer 25 - Krachtige Kenmerken in één Oogopslag:

 • Afdrukformaat tot 76x15mm
 • Maximaal 4 regels tekst of uw logo
 • CO2 neutraal ontwerp
 • Vervangbaar inktkussen
 • Diverse inktkleuren beschikbaar
 • Vervangbaar stempelplaatje
 • Eenvoudig online ontwerpen

 

Laat de Colop Printer 25 uw stempelafdrukken naar nieuwe hoogten tillen. Bestel nu en maak indruk met elke afdruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.