• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
4925_Trodat

Trodat Printy 4925

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

42,00 Excl. btw
50,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4925: de Perfecte zelf-inktende stempel

Bent u op zoek naar een stempel die perfect aansluit bij uw behoeften? Maak kennis met de Trodat Printy 4925, een compacte stempel die bekend staat om zijn duurzame en haarscherpe afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 82x25 mm en de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst te bevatten, biedt deze stempel een scala aan mogelijkheden voor diverse toepassingen. Laten we samen ontdekken wat deze efficiënte stempel voor u kan betekenen.

 

Uw Trodat 4925 Voordelen

  • Maximaal Afdrukformaat: Geniet van een ruim afdrukformaat van 82x25 mm, waardoor u voldoende ruimte hebt voor tekst of een combinatie van tekst en logo.
  • Kleurkeuze voor Inkt: Kies uit vier inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen - die perfect aansluiten bij uw voorkeuren of huisstijl.
  • Inkt op Waterbasis: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Is uw tekst niet meer actueel? Geen zorgen. Het tekstplaatje kan eenvoudig worden vervangen, zodat uw stempel altijd up-to-date is.
  • Duurzaam Ontwerp: Het stevige maar compacte ontwerp, samen met hoogwaardige materialen, maakt de Trodat Printy 4925 sterk en duurzaam, wat garant staat voor een langdurige levensduur.

 

Printy 4925: Nauwkeurige Afdrukken met Waterbasis Inkt

Trodat Printy 4925 maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat zorgt voor nauwkeurige afdrukken op verschillende papiersoorten. Het ingebouwde stempelkussentje maakt duizenden afdrukken mogelijk, en voor extra inktkussentjes in verschillende kleuren kunt u altijd het E/4925 inktkussentje apart bestellen.

 

Trodat 4925: Uw Handige en Milieubewuste Keuze

Dankzij onze gebruiksvriendelijke opmaakmodule kunt u de stempel naar wens vormgeven. Bekijk een drukproef voordat u de stempel bestelt. Het eenvoudige en schone verwisselen van het inktkussen maakt onderhoud een fluitje van een cent. Bovendien is Trodat Printy 4925 klimaatneutraal, net als al onze Trodat bestsellers, wat bijdraagt aan milieubewust stempelen.

 

Nauwkeurige Afdrukken, Snelle Levertijd

De indicatoren en het transparante frame van de Trodat Printy 4925 zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning. De constructie en hoogwaardige componenten garanderen keer op keer scherpe en heldere afdrukken. Met onze snelle levertijd bent u snel voorzien van deze efficiënte stempel.

In samenvatting biedt de Trodat Printy 4925 een veelzijdige stempelervaring met duurzaamheid, gebruiksgemak en milieubewustheid. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kracht van Trodat in al uw stempelbehoeften.

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4925 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4925

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 45

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.