• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 10 - De Colop printer 10 is een handige zelf-inktende stempel

Colop Printer 10

Colop Printer 10. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit). Max. 3 regels tekst/logo.

Afdrukformaat: 27 x 10mm

16,56 Excl. btw
20,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 10: Zelfinktende Stempel voor Efficiënt Stempelwerk

 In één handomdraai een prachtige stempelafdruk met het door u gemaakte ontwerp op papier. van onze snelle levertijden. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekst stempel of een logo toevoegen, het kan allemaal online op deze website. Profiteer van onze snelle levertijden.

 

Formaat en Kleuren Inktkussens

De Colop Printer 10 is verkrijgbaar in een compact formaat dat perfect in de hand ligt. Met zijn afmetingen van is hij draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Of je nu een naam, adres, datum of logo wilt stempelen, deze stempel kan het allemaal aan.

Wat betreft de kleuren van de inktkussens, biedt Colop een breed scala aan opties om aan je individuele voorkeuren en behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor klassiek zwart, opvallend rood, verfijnd blauw of een andere kleur, de Colop Printer 10 heeft een inktkussen dat bij jouw stijl past.

Belangrijk om te weten is dat de inkt in de Colop Printer 10 op waterbasis is. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt er ook voor dat de inkt snel droogt en vlekbestendig is. Zo kun je meteen verder met je werk zonder je zorgen te maken over vlekken of vegen.

 

Vervangbaar Tekstplaatje

Een handig kenmerk van de Colop Printer 10 is het vervangbare tekstplaatje. Dit betekent dat als de tekst die je wilt stempelen verandert, je eenvoudig het tekstplaatje kunt vervangen zonder een volledig nieuwe stempel aan te schaffen. Dit bespaart kosten en zorgt ervoor dat je altijd een stempel hebt met de meest actuele en correcte informatie.

 

Zelf-inktende stempel Printer 10

Kortom, de Colop Printer 10 is een hoogwaardige zelfinktende stempel die efficiënt stempelwerk mogelijk maakt. Met zijn compacte formaat, diverse kleuren inktkussens en waterbasis inkt, is deze stempel veelzijdig en milieuvriendelijk. Het vervangbare tekstplaatje zorgt voor flexibiliteit en kostenbesparing. Bezoek een van de genoemde leveranciers en ontdek hoe de Colop Printer 10 jouw stempelbehoeften kan vervullen en je werkprocessen kan vereenvoudigen. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, de Colop Printer 10 staat altijd klaar om jouw stempelafdrukken van hoge kwaliteit te leveren.

Met de Colop Printer 10, ook bekend als de Colop 10 of Printer 10, hoef je geen tijd te verspillen aan het handmatig ininkten van je stempel. Deze zelfinktende stempel zorgt voor een moeiteloze stempelervaring met scherpe en duidelijke afdrukken keer op keer. Of je nu documenten, enveloppen, pakketten of andere materialen moet markeren, deze stempel maakt het proces snel en efficiënt.

Bovendien biedt de Colop Printer 10 een uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het stempelmechanisme is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er lange tijd van kunt genieten zonder problemen. De stevige behuizing beschermt de inkt en het tekstplaatje, waardoor de stempel bestand is tegen dagelijks gebruik en transport.

Naast zijn functionele voordelen heeft de Colop Printer 10 ook een aantrekkelijk ontwerp. Met zijn strakke en moderne uitstraling past deze stempel perfect bij elke professionele omgeving. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, zodat je moeiteloos kunt stempelen zonder vermoeidheid of ongemak.

Om de Colop Printer 10 te gebruiken, hoef je alleen maar lichte druk uit te oefenen op het tekstplaatje en de stempel op het gewenste oppervlak te plaatsen. Het ingebouwde inktkussen zorgt voor een gelijkmatige en consistente inktverdeling, wat resulteert in duidelijke en leesbare afdrukken. Met een simpele handeling kun je belangrijke informatie markeren, documenten valideren of je bedrijfslogo toevoegen aan al je communicatiemateriaal.

Of je nu een ondernemer, professional, docent of thuisgebruiker bent, de Colop Printer 10 biedt een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor al je stempelbehoeften. De mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, stelt je in staat om flexibel te blijven en de stempel aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Kies voor de Colop Printer 10 en ervaar de voordelen van efficiënt stempelwerk, duurzaamheid en gebruiksgemak. Bezoek een van de genoemde leveranciers en schaf vandaag nog jouw Colop Printer 10 aan. Verbeter je productiviteit en geef een professionele uitstraling aan al je documenten met deze hoogwaardige zelfinktende stempel.

 

Het ingebouwde inktkusentje bij de Colop Printer 10.

Om ervoor te zorgen dat jouw Colop Printer 10 optimaal presteert, is het belangrijk om regelmatig het inktkussen te controleren. Gelukkig is het bij de Colop Printer 10 heel eenvoudig om het inktkussen te vervangen of bij te vullen. Dit zorgt ervoor dat je altijd heldere en scherpe afdrukken krijgt, zonder onderbrekingen in je stempelwerk.

 

Het stempelplaatje voor de Colop Printer 10 vervangen is heel gemakkelijk

Een bijkomend voordeel van de Colop Printer 10 is de mogelijkheid om aangepaste tekstplaatjes te bestellen. Als je bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfsnaam, adresgegevens of slogan hebt, hoef je geen nieuwe stempel aan te schaffen. Je kunt gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen en deze gemakkelijk in de stempel plaatsen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

Naast de standaardteksten en ontwerpen die beschikbaar zijn, kun je ook je eigen ontwerp uploaden en laten graveren op het tekstplaatje. Dit geeft je de vrijheid om je stempel een persoonlijk tintje te geven en het perfect aan te laten sluiten bij jouw specifieke behoeften.

 

Inkt op waterbasis

De Colop Printer 10 is ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het gebruik van inkt op waterbasis zorgt ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en vermindert de impact op het milieu. Bovendien is de stempel zelf gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van je stempel zonder dat je deze hoeft te vervangen.

In conclusie, de Colop Printer 10 is een veelzijdige en betrouwbare zelfinktende stempel die perfect is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met zijn compacte formaat, diverse kleuren inktkussens op waterbasis en vervangbare tekstplaatjes biedt deze stempel de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt. Of je nu belangrijke documenten moet markeren, enveloppen wilt personaliseren of je eigen ontwerp wilt stempelen, de Colop Printer 10 staat voor je klaar. Bestel vandaag nog jouw Colop Printer 10 en ervaar de voordelen van efficiënt stempelwerk en hoogwaardige prestaties.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.