• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4645

Zelfinktende Trodat stempel voor grote ronde afdruk van max. 9 regels.

Afdrukformaat: Ø45mm

41,19 Excl. btw
49,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4645 maximum afdrukformaat van Ø45mm

 

De Trodat Printy 4645 is een veelzijdige en duurzame stempel die perfect is voor diverse toepassingen. Met een maximum afdrukformaat van Ø45mm of 7 regelteksten biedt deze stempel de flexibiliteit om tekst en/of logo's te gebruiken. De Trodat Printy 4645 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en biedt een scala aan voordelen.

Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw/extra inktkussentje is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handige ronde stempel.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4645

  • Eenvoudig te vervangen stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Trodat Printy 4645 kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor het eenvoudig is om de tekst of het logo aan te passen wanneer nodig. Dit zorgt voor een langdurig gebruik van de stempel.
  • Flexibel afdrukformaat: Met een maximum afdrukformaat van Ø45mm of 7 regelteksten biedt de Trodat Printy 4645 veel ruimte voor aangepaste ontwerpen. Het stelt gebruikers in staat om zowel tekst als logo's te integreren voor een gepersonaliseerde stempelafdruk.
  • Optioneel logo op stempelplaatje: Naast tekst is het mogelijk om, zonder meerkosten,  een logo op het stempelplaatje te laten zetten. Dit geeft de stempel een professionele uitstraling en maakt het ideaal voor zakelijk gebruik.
  • Keuze inktkussentjes: De Trodat Printy 4645 wordt geleverd met de optie om te kiezen uit inktkussentjes in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. De inkt op waterbasis is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, wat zorgt voor heldere en duurzame afdrukken.

Indien nodig kunt u het stempelplaatje eenvoudig vervangen of een extra inktkussentje bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor papier zonder een gladde coating-laag. Met de handige online opmaakmodule kunt u zelf het ontwerp van uw stempel vormgeven.

 

Trodat 4645 - Duurzaamheid en kwaliteit

De Trodat Printy 4645 staat bekend om zijn stevige maar compacte montuur, gemaakt van duurzame materialen. Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt ervoor dat u precies ziet waar de afdruk komt te staan, wat resulteert in een nauwkeurige positionering van de stempelafdruk.

 

Printy 4645 is CO2-neutraal

Alle Trodat bestsellers, waaronder de Printy 4645, zijn CO2-neutraal. De stempel bevat onuitwisbare stempelinkt van Trodat op waterbasis, met zwarte inkt die voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Bovendien is de levertijd van deze stempel slechts 1 werkdag, waardoor u snel kunt profiteren van uw gepersonaliseerde stempel.

Kortom, de Trodat Printy 4645 biedt veelzijdigheid, gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stempeloplossing.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4645

Inktkussentje E/4645

Model groter Ø42mm Trodat Printy 4642

Model groter Ø50mm Trodat Printy 46050

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.