• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4642

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 7 regels.

Afdrukformaat: Ø42mm

39,48 Excl. btw
47,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4642: Stempel met veel mogelijkheden

 

Ontdek de Trodat Printy 4642, een stempel die zijn stempel drukt op kwaliteit en duurzaamheid. Met een maximaal afdrukformaat van Ø42mm en ruimte voor 5 regels tekst of zelfs een logo, biedt deze stempel ongekende mogelijkheden voor al uw stempelbehoeften.

Een nieuw /extra inktkussentje (E/4642) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handig als vertalersstempel.

Tolken en vertalers vinden deze stempel vaak onmisbaar, vooral als WBTV-stempel.

 

Trodat 4642: Krachtig en nauwkeurig

Met een indrukwekkend afdrukformaat van maximaal Ø42mm levert de Trodat Printy 4642 stempel krachtige en nauwkeurige resultaten. Of het nu gaat om bedrijfsdocumenten of persoonlijke correspondentie, deze stempel maakt een blijvende indruk.

 

Printy 4642: Personaliseerbaar en professioneel

Maak uw stempel persoonlijk en professioneel met de Trodat Printy 4642. U heeft de mogelijkheid om maximaal 5 regels tekst toe te voegen, en zelfs uw eigen logo te integreren. Online ontwerpen of uploaden wordt eenvoudig gemaakt, waardoor u volledige controle heeft over het eindresultaat.

 

Vervangbaar inktkussentje en stempelplaatje

De Trodat Printy 4642 biedt duurzaamheid op lange termijn. Het inktkussentje is eenvoudig vervangbaar, en er zijn diverse kleuren inkt beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast kunt u het stempelplaatje vervangen als de tekst niet meer actueel is, waardoor de stempel flexibel en veelzijdig blijft.

 

CO2 Neutraal en Milieuvriendelijk

Trodat, bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid, presenteert met trots de Trodat Printy 4642 als onderdeel van hun CO2-neutrale bestsellers. De stempel bevat onuitwisbare stempelinkt van Trodat op waterbasis, en de zwarte inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Maak een positieve impact op het milieu met deze milieuvriendelijke stempel.

 

Snelle Levertijd

Trodat begrijpt de waarde van tijd. Daarom wordt de Trodat Printy 4642 snel geleverd, met een levertijd van slechts 1 werkdag. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een efficiënte en hoogwaardige stempelervaring.

Upgrade uw stempelervaring met de Trodat Printy 4642 - de perfecte combinatie van functionaliteit, personalisatie en milieuvriendelijkheid.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4642

Extra inktkussentje E/4642

Kleiner model stempel Ø38mm Trodat Printy 4638

Groter model stempel Ø45mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.