• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Printy 46050

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 9 regels.

Afdrukformaat: Ø50mm

51,27 Excl. btw
62,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempel Trodat Printy 46050, zelfinktend

 

Stempel Trodat Printy 46050, zelfinktend met afdrukformaat van Ø 50 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw/extra inktkussentje (E/46050) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Grote ronde stempel.

 

Kenmerken van de Trodat Printy 46050

 • Gemakkelijk te vervangen stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Trodat Printy 46050 kan eenvoudig worden vervangen, waardoor het aanpassen van de tekst of het toevoegen van een nieuw logo moeiteloos is.
 • Online opmaak module: Maak gebruik van de handige online opmaak module om uw stempel zelf vorm te geven. Ontwerp de stempel online, bekijk een drukproef op ware afdrukformaat voor beoordeling, en na goedkeuring kunt u de stempel bestellen.
 • Duurzaam en sterk: Het stevige maar compacte montuur in combinatie met duurzame materialen maakt de Trodat Printy 46050 zowel duurzaam als sterk, wat resulteert in een langdurig gebruik.
 • Transparant onderaan de stempel: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt ervoor dat u precies kunt zien waar de afdruk komt te staan. Dit draagt bij aan een nauwkeurige plaatsing van de stempelafdruk.
 • Inktkussentje verwisselen zonder knoeien: Het inktkussentje kan worden verwisseld zonder dat u inkt aan uw handen krijgt, wat het onderhoud van de stempel schoon en handig maakt.
 • CO2-neutraal: Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 46050, zijn CO2-neutraal, waardoor ze een milieubewuste keuze zijn.

 

Printy 46050 Afdrukmogelijkheden

De Printy 46050 biedt diverse afdrukmogelijkheden. Met een maximum afdrukformaat van Ø50mm of 9 regels tekst, kunt u zowel tekst als logo's op het stempelplaatje laten zetten. Hierdoor is deze stempel geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van zakelijke documenten tot creatieve projecten.

 

Inktkeuzes bij de Trodat 46050

Bij de Trodat 46050 heeft u de keuze uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. De inkt is op waterbasis en geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, zonder een gladde coating-laag. De zwarte inkt op waterbasis voldoet zelfs aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

 

Eenvoudig vervangen van stempelplaatje en inktkussentje

Indien nodig kunt u het stempelplaatje van de Trodat Printy 46050 gemakkelijk vervangen, zodat de stempel altijd up-to-date is. Ook is het mogelijk om een nieuw of extra inktkussentje (E/46050) los te bestellen, waardoor u de levensduur van de stempel kunt verlengen. De inkt op waterbasis maakt het gebruik op verschillende papiersoorten mogelijk.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46050 niet alleen afdrukmogelijkheden op maat, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Het is een veelzijdige stempel die voldoet aan de eisen van zowel zakelijke als creatieve gebruikers.

 

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46050

Inktkussentje Trodat Printy 46050

Kleiner model Ø50mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.