• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 4 regels.

Afdrukformaat: Ø25mm

25,46 Excl. btw
30,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempel Trodat Printy 46025 Ø25mm

Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw/extra inktkussentje (E/46025) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handig voor spaarkaarten.

De Trodat Printy 46025 is een veelzijdige stempel die uitblinkt in duurzaamheid en precisie. Met een maximale afdrukmaat van Ø25 mm of maximaal 4 regels tekst (inclusief logo), biedt deze stempel een scala aan mogelijkheden voor diverse toepassingen. 

 

Hier zijn enkele voordelen van de Trodat Printy 46025:

  • Langdurig Stempelplezier: Het ingebouwde stempelkussentje van de Trodat Printy 46025 is ontworpen voor duizenden afdrukken, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor langdurig stempelplezier.
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Indien nodig kan het tekstplaatje eenvoudig worden vervangen, waardoor aanpassingen aan de tekst mogelijk zijn zonder de hele stempel te hoeven vervangen.
  • Inktkleur naar Voorkeur: De Trodat Printy 46025 biedt keuze uit vier inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. De gebruikte inkt is op waterbasis en geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.
  • Ideaal voor Spaarkaarten: Deze stempel wordt vaak gebruikt voor spaarkaarten, waarbij de heldere en scherpe afdrukken een professionele uitstraling geven aan het spaarproces.
  • Online Opmaak Module: Maak gebruik van onze handige online opmaak module om uw stempel naar wens vorm te geven. Met een drukproefoptie kunt u uw ontwerp bekijken voordat u de stempel bestelt.

 

Trodat 46025 - Kracht en duurzaamheid

Met zijn stevige maar compacte ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de Trodat Printy 46025 een duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het klimaatneutrale aspect van alle Trodat bestsellers onderstreept het milieuvriendelijke karakter van deze stempel.

 

Printy 46025 - Nauwkeurige afdrukken en snel geleverd

Het transparante frame en de indicatoren van de Trodat Printy 46025 zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een vlotte uitlijning. Met een snelle levertijd wordt u niet alleen voorzien van een hoogwaardige stempel, maar ontvangt u deze ook snel in huis.

 

Trodat Printy 46025 - Inkt op waterbasis

De Trodat Printy 46025 maakt gebruik van onuitwisbare stempelinkt op waterbasis in overeenstemming met de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Deze inkt zorgt niet alleen voor scherpe afdrukken maar is ook vriendelijk voor het milieu.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46025 een uitstekende combinatie van duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, spaarkaarten of andere toepassingen, deze stempel levert consistent hoogwaardige resultaten. Maak uw keuze uit de beschikbare inktkleuren en ontwerp eenvoudig uw stempel met onze online opmaak module.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46025

Inktkussentje Trodat E/46025

Kleiner model  afdrukformaat Ø19mm Trodat Printy 46019

Groter model afdrukformaat Ø30mm Trodat Printy 4630

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.