• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4630 Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4630

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 5 regels incl. Eventueel logo.

Afdrukformaat: Ø30mm

34,96 Excl. btw
42,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4630 met afdrukformaat van Ø30mm

 

De Trodat Printy 4630 is een veelzijdige stempel met een indrukwekkend afdrukformaat van Ø30 mm of maximaal 5 regels tekst, inclusief logo. Deze compacte stempel is ideaal voor diverse toepassingen, waarbij het vaak wordt gebruikt als spaarkaartstempel. Hier zijn enkele redenen waarom de Trodat Printy 4630 een uitstekende keuze is:

 

Voordelen van de Trodat Printy 4630

  • Duurzaam Ontwerp: Het stevige maar compacte ontwerp, gemaakt van hoogwaardige materialen, maakt de stempel sterk en duurzaam.
  • Nauwkeurige Afdrukken: De indicatoren en het transparante frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning bij elke stempel.
  • Eenvoudige Inktvervanging: Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken. Als de inkt op is, kan een nieuw/extra inktkussentje (E/4630) eenvoudig worden bijbesteld en vervangen.
  • Inkt op Waterbasis: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, beschikbaar in zwart, blauw, rood of groen. Deze inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is milieuvriendelijk.
  • Flexibel Gebruik: Het formaat van de stempel is geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende toepassingen.

 

Trodat 4630: Nauwkeurige afdrukken

Met het Trodat 4630 stempelmodel ben je verzekerd van consistente, scherpe afdrukken. Dankzij de hoogwaardige constructie en duurzame componenten levert deze stempel telkens weer professionele resultaten.

 

Printy 4630: Klimaat neutraal

De Printy 4630 is niet alleen handig in gebruik, maar ook milieuvriendelijk. Alle Trodat bestsellers zijn klimaatneutraal, waardoor je met deze stempel een bewuste keuze maakt voor het milieu.

 

Trodat Printy 4630: Gemakkelijk online ontwerpen

Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om de stempel naar wens vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat je de stempel bestelt, en profiteer van onze snelle levertijd.

 

Vervangbaar tekstplaatje voor altijd juiste tekst

Indien nodig kan het tekstplaatje van de Trodat Printy 4630 eenvoudig worden vervangen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een stempel met de juiste tekst voor elke gelegenheid.

Kortom, de Trodat Printy 4630 biedt niet alleen hoogwaardige afdrukken en gebruiksgemak, maar ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Maak deze stempel tot jouw ideale keuze voor diverse toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid essentieel zijn.

 

Stempelplaatje Trodat Printy 4630

Inktkussentje E/4630

Kleiner model Ø25mm Trodat Printy 46025

Groter model Ø38mm Trodat Printy 4638

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.