• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Colop Printer R24

Colop Printer R24. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels.

Afdrukformaat: Ø24mm

24,47 Excl. btw
29,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R24. Afdrukformaat Ø24mm. 

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer R24 - een ronde stempel inclusief stempelkussentje. Deze stempel is perfect geschikt voor het gemakkelijk afdrukken van adresgegevens en is handig als naam- of controlestempel. Met een gebruiksvriendelijke stempelautomaat en een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan maken, heeft u de keuze uit diverse kleuren.

De prijs van deze stempel is inclusief opdruk van tekst of logo, en er zijn verschillende lettertypen beschikbaar om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. De stempeltekst is altijd helder leesbaar dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R24 stempel.

Vergelijkbaar met de Trodat Printy, is de Colop Printer R24 een uitstekende keuze om uw dagelijkse taken en projecten te vereenvoudigen, met professionele afdrukresultaten van de hoogste kwaliteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.