• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Doe het zelf sets

Doe het zelf stempel 2360

Met losse lettertjes en cijfertjes kunt u eenvoudig uw eigen tekst samenstellen en wijzigen

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Doe-het-zelf Classic 2360 Dater: Uw Allround Stempeloplossing

Met de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater haalt u een veelzijdige en duurzame stempel in huis waarmee u elke boodschap kunt personaliseren. Deze robuuste stempel biedt een scala aan mogelijkheden en is perfect geschikt voor zowel zakelijk als creatief gebruik.

 

Kenmerken van de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater:

Flexibele Tekstcombinaties: Met losse lettertjes en cijfertjes kunt u eenvoudig uw eigen tekst samenstellen en wijzigen wanneer u maar wilt. Of het nu om bedrijfsinformatie, datums, namen, of speciale boodschappen gaat, u hebt de controle.

Ingebouwd Inktkussen: Geen gedoe met aparte inktkussens. Deze stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussen voor schone en efficiënte afdrukken.

Doordraaibare Datum: De doordraaibare datum bevindt zich altijd in het midden van de stempelplaat. U kunt ervoor kiezen om tekst boven en/of onder de datum toe te voegen. De afdrukhoogte van de datum is 4 mm.

Ruimte voor 4 Regels Tekst: Deze stempel biedt voldoende ruimte voor vier regels tekst, waardoor u uw boodschap duidelijk kunt overbrengen.

Maximaal Afdrukformaat van 45x30mm: De stempelafdruk heeft een royaal formaat, waardoor uw boodschap goed zichtbaar is.

Milieubewust: Net als alle Colop stempels is de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater CO2-neutraal. U draagt bij aan een duurzamere toekomst terwijl u stempelt.

Navulbaar Inktkussen: Het inktkussen is eenvoudig na te bestellen in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, zwart, groen, en blauw/rood.

Handig Pincet: Bij de stempel wordt een pincet meegeleverd, waarmee u de letters, cijfers en tekens moeiteloos kunt aanbrengen.

Stabiele Afdruk: Het metalen frame van de Classic stempel zorgt voor een stabiele afdruk, wat garant staat voor jarenlang stempelplezier.

 

Kortom, de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater biedt ongekende flexibiliteit en is een waardevolle aanvulling voor kantoren, hobbyisten en creatieve geesten. Met de mogelijkheid om uw eigen teksten en datums te creëren, is deze stempel een must-have voor iedereen die houdt van precisie en personalisatie. Bestel de uwe vandaag nog en ervaar de veelzijdigheid van de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.