• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Sjabloon maken

Sjablonen maken is ons vak!

Heeft u een tekst nodig voor op pallets, houten kisten, muren of de straat? In dat geval is het aan te raden om te gaan werken met sjablonen. U kunt dan teksten, en eventueel ook afbeeldingen, aanbrengen zonder het risico op fouten en slordigheden. In ons assortiment vindt u verschillende sjablonen en een eigen sjabloon maken behoort ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een verfsjabloon, maar ook andere sjablonen. In wat voor situatie kunt u sjabloneren? En hoe werkt onze webwinkel? In dit artikel gaan we daar verder op in, maar allereerst bespreken we kort waar sjablonen van zijn gemaakt en hoe ze werken.

  • Maak een keuze voor een formaat van een sjabloon
  • Start met het ontwerp
  • Kies uit 1 van beide sjabloon lettertype's
  • Controleer of alles goed is
  • En bestel uw sjabloon
  • Levertijd 1 a 2 werkdagen

 

Kijk ook hier voor al onze stempels:

Stempels maken

Standaard sjabloon kopen, of een sjabloon maken

Onze sjablonen kenmerken zich door duurzaamheid. Wij verkopen namelijk lasergesneden sjablonen van Mylar. Het materiaal Mylar staat alom bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. De sjablonen zijn dus en flexibel, dus gemakkelijk in gebruik. Het sjabloon dat u aanschaft is steeds weer opnieuw te gebruiken. Door uw sjablonen regelmatig schoon te maken, blijft de kwaliteit hoog en kunt u ze langdurig voor verschillende toepassingen gebruiken. 

 

De kracht van sjabloneren: foutloos teksten aanbrengen

Wilt u een tekst aanbrengen op de straat of de stoep, kisten of ter versiering van een muur? Dan is het aan te raden om sjablonen uit onze webwinkel te gebruiken. U kunt deze steeds weer opnieuw gebruiken, dus het is een effectieve manier van werken. Bovendien kunt u volledig foutloos aan het werk en heeft u geen schilder of tekenervaring nodig. Met onze speciale krijtspray kunt u tijdelijke boodschappen aanbrengen op stoep of straat voor een opening van een winkel, een verjaardag, een huwelijk, ene festival en zo nog veel meer. Na twee regenbuien of een emmer water is dit weer verdwenen. Voor kisten en pallets adviseren wij ons Kortho producten.

Een prachtig muur sjabloon maken

U kunt een sjabloon niet alleen toepassen op bovenstaande voorbeelden, maar u kunt een sjabloon ook gebruiken voor teksten op muren. Misschien wilt u een leuk visitekaartje afgeven. Het is dan mogelijk om een sjabloon aan te brengen op uw gevel. Vanwege de duurzame kwaliteit, blijft het een lange tijd zichtbaar. Bovendien kunt u het natuurlijk ook aan de binnenmuur aanbrengen. Daarbij kunt u denken aan ludieke teksten, motto's of wat anders. Op die manier kunt u uw pand of huis een aangenaam karakter geven en dat is natuurlijk een schitterend gegeven. 

 

Verfsjabloon: de voordelen van onze webwinkel

Heeft u in een korte tijd al een sjabloon nodig? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben veel verschillende sjablonen op voorraad. Bekijk onze webwinkel en misschien is er wel een sjabloon die past bij uw voorkeuren. Wilt u zelf een sjabloon maken? Wij hebben een speciale pagina, genaamd 'Sjabloon op maat'. Daar kunt u uw sjabloon personaliseren. U kunt dan gemakkelijk zelf een eigen ontwerp uploaden, maar u kunt ook een template gebruiken. U kunt een sjabloon maken in verschillende formaten. De afmetingen worden ook aangegeven in de webwinkel. 

Het is natuurlijk mogelijk dat u nog vragen heeft als het een sjabloon maken betreft. Misschien zoekt u iets wat niet te vinden is onze webwinkel. Maar het kan ook zijn dat u om een andere reden ondersteuning nodig heeft. U kunt gelukkig gemakkelijk contact met ons opnemen en wij helpen u dan graag verder. Dit kan via WhatsApp, maar we hebben in onze webwinkel ook een intern chatsysteem. Wij zijn zeer gemakkelijk te bereiken en helpen u altijd graag verder.