• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Verfsjabloon

U zoekt een verfsjabloon?

U zoekt een verfsjabloon? Ga voor kwaliteit! Een verfsjabloon krijgt het soms heel erg te verduren. Bij Stempelfabriek weten wij uit ervaring dat een sjabloon met verf talloze keren gebruikt wordt. Verfsjablonen voor de muur of een schildersjabloon voor straattegels slijten makkelijk af als ze niet van degelijk materiaal gemaakt zijn. Daarom is elk verfsjabloon dat wij maken van de hoogste kwaliteit. Voor het produceren van het schildersjabloon gebruiken wij de laatste lasertechnologie. Daarmee wordt het verfsjabloon haarscherp uitgesneden. Het materiaal dat wij gebruiken voor een verfsjabloon is Mylar, een zeer sterk en duurzaam materiaal. Mylar is een dunne en flexieble kunststof en geschikt voor vele maken te gebruiken. Of u nu een standaard verfsjabloon, een zelf ontworpen naam sjabloon of een uniek vloer sjabloon bij ons laat maken, wij garanderen de hoogste kwaliteit.

  • Bepaal eerst het formaat sjabloon dat u wilt
  • Klik op het sjabloon van uw keuze
  • Start met het online maken van uw sjabloonontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw sjabloon dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze stempels:

Stempels maken

 

Schilderen met sjablonen die u standaard bij ons vindt, kan u al een heel eind verder brengen. Denk bijvoorbeeld aan een verfsjabloon met letters, cijfers, leestekens of symbolen. En wij hebben ook een aantal standaard vloer sjablonen zoals: niet parkeren sjabloon of afstand houden sjabloon. Maar u kunt bij Stempelfabriek ook een gepersonaliseerd verfsjabloon laten maken. Daarbij bepaalt u zelf wat er op het muur- of vloer sjabloon moet komen te staan. U maakt bijvoorbeeld een mooi naam sjabloon of u gaat een tekst met een afbeelding combineren. Met de creator op onze website maakt u zelf uw verfsjablonen voor muur, vloer of kratten op. Zorg er wel voor dat er tussen de losse onderdelen telkens minimum 2 mm verbindingsstukjes zitten zodat uw sjabloon niet uit elkaar valt. Zo komt het schildersjabloon niet los. Uw verfsjabloon maken vraagt slechts een paar minuten tijd. U krijgt uw vloer sjabloon of verfsjablonen voor de muur onmiddellijk op het scherm te zien. Als u hiermee akkoord gaat, stuurt u uw bestelling eenvoudig online door.

 

Diverse toepassingen voor uw verfsjabloon

Een sjabloon schilderen kan in heel wat situaties zeer praktisch zijn. In bedrijven worden onze verfsjablonen met letters en nummers vaak gebruikt om kratten of andere verpakkingen te markeren. Naam sjablonen zijn zeer handig om bijvoorbeeld parkeerplaatsen te markeren of in een opslagruimte een indeling te maken. U kunt een sjabloon schilderen met verf of met spuitkrijt. Een sjabloon met verf schilderen is permanent. Als u een vloer sjabloon met krijtspray aanbrengt, kan het met water verwijderd worden. En wist u dat u een verfsjabloon met letters of met een afbeelding ook in de Horeca kunt gebruiken? 

Denk maar aan het decoreren van taarten of het maken van cappuccino. Inderdaad, ook hiervoor kunt u een verfsjabloon laten maken. Schilderen met sjablonen kan ook in uw privékringen leuk zijn. Een sjabloon maken voor verf en daarmee knutselen met uw kinderen is een zeer leuke activiteit. Een verfsjabloon maken is makkelijk, laat uw fantasie de vrije loop.

 

Een sjabloon maken voor verf? Doe een beroep op Stempelfabriek

Wilt u zelf naam sjabloon, een verfsjabloon met letters of een gepersonaliseerd sjabloon maken voor verf? Gebruik onze handige tool om uw verfsjablonen voor de muur of ander schildersjabloon te maken. Uw sjabloon wordt zeer snel vervaardigd en naar u toegestuurd. Heeft u nog vragen of twijfels over hoe u een verfsjabloon kunt opmaken of over de toepassingen van verfsjablonen? Laat het ons weten, onze experten in verfsjablonen staan voor u klaar. Wij zijn te bereiken via telefoon, via mail en via het invulformulier op onze website. Of u stelt uw vraag via chat. Samen zoeken wij naar het juiste verfsjabloon voor u!