• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Spuitsjabloon

Spuitsjablonen op maat gemaakt

Kies uw spuitsjabloon en maak uw boodschap duidelijk. Voor uw werk is het soms noodzakelijk om teksten of coderingen aanbrengen op bijvoorbeeld kratten, muren, pallets of straattegels. Soms kan dit een permanente markering zijn, andere keren is het een tijdelijke markering die u wilt aanbrengen. Hiervoor kunt u bij Stempelfabriek een spuitsjabloon maken en het volledig naar uw wensen personaliseren. Wij staan voor u klaar om precies dat sjabloon te kiezen dat voor uw toepassing het meest geschikt is.

  • Bepaal het formaat van uw tekst die u wilt sjabloneren
  • Of bepaald het formaat van het logo dat u wilt sjabloneren
  • Ontwerp of upload uw ontwerp
  • Bestel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Sjabloneer inkten

Spuitsjablonen van hoge kwaliteit

Heeft u een spuitsjabloon nodig met een standaard boodschap? Denk bijvoorbeeld aan een niet parkeren sjabloon of een afstand houden sjabloon. Of denk aan lettersjablonen, cijfersjablonen, symbolen en bepaalde tekens. Deze hebben wij allemaal standaard in ons gamma. U kiest eenvoudig welke u nodig heeft en bestelt het online. Anderzijds kunt u een sjabloon zelf maken c.q. ontwerpen. Al onze spuitsjablonen zijn van hoge kwaliteit. Als u bij ons uw spuitsjabloon laat maken, dan gebruiken wij de laatste technologie om deze aan te maken. Een niet parkeren sjabloon of een zelfgemaakt sjabloon moet perfect werk leveren. Voor het uitsnijden van de spuitmal gebruiken wij lasertechnologie. Deze snijdt het sjabloon haarscherp uit.

 

Uw eigen spuitmal maken, snel en makkelijk

U kunt bij ons uw gepersonaliseerde spuitsjabloon ontwerpen en bestellen. Een spuitsjabloon maken is heel eenvoudig. Hiervoor gebruikt u onze online creator. Als u een spuitmal gaat maken, kiest u welke afmeting het spuitsjabloon moet hebben, u kiest voor het lettertype en de grootte van de letters. U kunt uw tekst combineren met afbeeldingen die u oplaadt. Zorg er wel altijd voor dat de verbindingsstukken tussen de losse onderdelen minimum 2 mm zijn. Anders loopt u het risico dat het spuitsjabloon loskomt. U bekijkt of uw spuitsjabloon er uitziet zoals u het wenst en eventueel maakt u nog wijzigingen. Daarna stuurt u uw bestelling gewoon online naar ons toe.

Een zelfklevend spuitsjabloon maken

Moet u vaak markeringen aanbrengen op verticale oppervlakken, bijvoorbeeld muren? Of moet u bijvoorbeeld regelmatig een niet parkeren sjabloon gebruiken op asfalt of straatstenen? Dan is een zelfklevend niet parkeren sjabloon of een spuitmal met om het even welke ander boodschap zeer nuttig. Zelfklevende sjablonen verschuiven niet tijdens het spuiten. Ook voor gladde oppervlakken kan dit een oplossing zijn. U kunt op de achterkant van het spuitsjabloon een rubber-cementlijm aanbrengen. Deze kunt u na gebruik laten zitten voor een volgende keer. Of u kunt de lijm makkelijk afwassen. Het aanbrengen van de lijm is zeer eenvoudig en het maakt uw werk een stuk makkelijker.

 

Uw spuitsjabloon laten maken bij Stempelfabriek

Bij Stempelfabriek gaan wij voor service en kwaliteit. Een spuitsjabloon laten maken duurt niet lang. Onze levertijd is slechts 1 dag. Ga ook eens kijken naar de krijtspray of spuitverf die u nodig hebt. Wij hebben krijtspray in verschillende kleuren. En misschien wilt u nog één of meerdere rollers. Met ons materiaal levert u perfect werk af. Als u nog vragen heeft over de opmaak van uw spuitsjabloon, de afmeting of het gebruik ervan, laat het ons gerust weten. Contacteer onze helpdesk. U kunt ons een bericht sturen via mail of via het invulformulier. Of u stuurt ons een bericht via de chat. Wij zoeken samen met u voor de juiste oplossing voor uw toepassing.