• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Spuitsjabloon

Spuitsjablonen op maat gemaakt

Kies je spuitsjabloon en maak je boodschap duidelijk. Voor je werk is het soms misschien nodig om teksten of codes aan te brengen op bijvoorbeeld kratten, muren, pallets of straattegels. Soms wil je een permanente markering maken, andere keren is het juist tijdelijk. Bij Stempelfabriek.nl kun je een spuitsjabloon laten maken en volledig naar jouw wensen personaliseren.

 • Bepaal het formaat van de tekst of logo dat je wilt sjabloneren. 
 • Ontwerp zelf of upload je ontwerp. 
 • Plaats je bestelling. 
 • Je krijgt het binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.
   

Bekijk al onze spuitsjablonen

Spuitsjabloon van hoge kwaliteit

Met onze uitgebreide selectie van hoogwaardige spuitsjablonen ben je altijd verzekerd van duidelijke en professionele boodschappen. Of je nu standaard sjablonen nodig hebt of maatwerk oplossingen zoekt, wij bieden alles wat je nodig hebt voor effectieve markeringen en communicatie. 

Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze producten!
 

Snijden met behulp van lasertechnologie 

Als je ons een spuitsjabloon laat maken, gebruiken we de nieuwste technologie om deze te produceren. Het is belangrijk dat een sjabloon, of het nu standaard is of zelfgemaakt, perfect werkt. We maken gebruik van lasertechnologie voor het uitsnijden van de spuitmal, waardoor het resultaat altijd haarscherp is. 

 

Je eigen spuitmal maken: snel en makkelijk

Bij ons kun je een gepersonaliseerde spuitsjabloon ontwerpen en bestellen. Het maken van een spuitsjabloon is echt makkelijk. Je kunt hiervoor onze online ontwerptool gebruiken.

 1. Kies eerst de afmetingen.
 2. Selecteer dan het lettertype en de grootte van de letters.
 3. Je kunt ook tekst combineren met afbeeldingen die je uploadt.
 4. Zorg er wel altijd voor dat de verbindingsstukken tussen de losse onderdelen minstens 2 mm zijn. Anders loop je het risico dat het spuitsjabloon loskomt.
 5. Als je tevreden bent met hoe je spuitsjabloon eruitziet, plaats je je bestelling.

Met onze gebruiksvriendelijke online creator en hoogwaardige productieprocessen is het maken van je eigen spuitmal nog nooit zo eenvoudig geweest. Begin met ontwerpen en creëer iets unieks met onze innovatieve ontwerptool.

Een zelfklevend sjabloon maken

Verticale oppervlakken, zoals muren, vereisen soms markeringen. Dit kan zijn voor verschillende doeleinden, zoals het aanduiden van niet-parkeren zones. Als je deze taak vaak uitvoert, weet je hoe tijdrovend het kan zijn om telkens weer een sjabloon te moeten aanbrengen. Gelukkig bieden zelfklevende sjablonen een handige oplossing.

Je kunt rubber-cementlijm aanbrengen op de achterkant van het spuitsjabloon. Die blijft dan zitten voor een volgende keer, of je kunt de lijm makkelijk afwassen. 

 

Spuitsjabloon laten maken bij Stempelfabriek.nl

Bij Stempelfabriek.nl streven we naar een klantgerichte benadering. Wanneer je op zoek bent naar een spuitsjabloon, staan wij voor je klaar. Het vervaardigen van deze sjablonen kost bij ons minimale tijd. Sterker nog, we kunnen het binnen één werkdag voor je realiseren.
 

Professionele resultaten met onze materialen

Wil je verzekerd zijn van professionele resultaten? Kies dan voor de materialen van Stempelfabriek.nl. Onze spuitsjablonen, krijtspray (of spuitverf) en rollers zijn speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en een perfect eindresultaat. Met onze materialen haal je het beste uit jouw projecten, of je nu een beginner bent of een ervaren professional.
 

Deskundig advies

Heb je vragen over het ontwerp van je sjabloon, de afmetingen of het gebruik ervan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige helpdesk. Ons team staat klaar om je te assisteren en te voorzien van professioneel advies.