• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stencil

Stencil met eigen tekst of standaard set?

Op zoek naar een stencil of sjabloon met uw eigen teksten erop? Dat zit je bij Stempelfabriek.nl goed. Wij maken stencils - ook wel sjablonen genoemd - van Mylar. Dat is een dunne, flexibele en stevige kunststof voor veelvuldig gebruik. Maak je keuze voor formaat, kies een template en begin met het ontwerpen van de sjabloon. Tevreden over het ontwerp? Plaats je bestelling dan, en met een beetje geluk ligt hij morgen al bij je in de bus.

  • Bepaal eerst het formaat sjabloon.
  • Start met het online maken van uw sjabloonontwerp of upload een bestand.
  • Beoordeel de drukproef en bestel.
  • Indien op werkdagen voor 15.00 uur besteld, versturen wij je sjabloon dezelfde werkdag.
     

Bekijk al onze sjablonen

Unieke stencils laten maken

Als ondernemer wil je waarschijnlijk dat je bedrijf opvalt tussen alle andere bedrijven. Een unieke en originele stencil kan daar zeker aan bijdragen! Bij Stempelfabriek.nl kun je je eigen bedrijfsnaam, logo of een ander merkteken op een stencil laten zetten. Een stencil, ook wel sjabloon genoemd, is dé manier om het imago van je bedrijf duidelijk te maken aan klanten en zakenrelaties. Je brengt heel eenvoudig zelf originele afbeeldingen, teksten en logo's aan op muren, straten en allerlei andere ondergronden en producten.

 

Stencils kopen bij Stempelfabriek

Wil je een stencil kopen? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie. Naast onze standaard sjabloon sets met letters, cijfersset en sets met tekens, bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf je eigen tekst of afbeelding in een sjabloon te laten lasersnijden. Heb je een keuze kunnen maken uit een van de kant-en-klare stencils of heb je er zelf eentje ontworpen? Je kunt deze vervolgens eenvoudig bestellen via de pagina waarop je het sjabloon hebt ontworpen of hebt uitgezocht. 

Bestellen voor 15:00

Wil je een stencil kopen en deze snel in huis hebben? Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog! Wij maken met uiterste precisie het door jou gekozen ontwerp direct na ontvangst van je bestelling. Het sjabloon wordt dan dezelfde werkdag nog verzonden.
 

Online ontwerpprogramma

Een eigen stencil maken kan bij ons snel en zonder veel moeite online. Met ons online ontwerpprogramma kun je vrijwel ieder ontwerp maken dat je in gedachten hebt. Hiermee heb je een uniek product in handen!

Waar gebruik je stencils voor?
Met persoonlijke stencils kun je op verschillende manieren je bedrijf laten opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een stencil om transportkisten en pallets te sjabloneren. Of laat er eentje maken speciaal voor een evenement of een andere bijzondere gebeurtenis. Gebruik vervolgens krijtspray om de straat tijdelijk te markeren. Ook kun je stencils maken voor het decoreren van buitenmuren van je bedrijfspand of de wanden in een kantoorruimte. Heb je een horecabedrijf? Dan kun je online een stencil maken om gerechten, drankjes of lekkernijen zoals cakejes of cappuccino's mee te decoreren.

Duurzaam Mylar

Een stencil kopen bij Stempelfabriek is een goede investering. Onze stencils zijn gemaakt van het flexibele en dunne witte polyester kunststof 'Mylar'. Dit materiaal kun je na gebruik gemakkelijk schoonmaken, waarna het geschikt is om opnieuw te gebruiken. Ideaal, je kunt het ontwerp op je stencil dus keer op keer hergebruiken!
 

Ontwerpen hergebruiken

Graffiti-artiesten bestellen vaak een stencil met hun tag, zodat ze deze telkens opnieuw kunnen gebruiken bij het maken van een kunstwerk. Ook bij terugkerende evenementen is het handig om een sjabloon opnieuw te kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de looprichting of de weg naar de toiletten aan te duiden. Kies ervoor om zelf een sjabloon te ontwerpen of bestel een kant-en-klaar sjabloon met losse letters, tekens, symbolen of cijfers.

 

Stencil maken online: waar let je op?

Heb je een ontwerp in gedachten, dan kun je deze invoeren en bewerken met onze online ontwerptool. Daarbij moet je wel een twee punten goed in de gaten houden:

  1. Zorg voor verbindingsstreepjes. Wil je een logo op je stencil hebben, dan moet deze met verbindingsstreepjes (van minimaal 2 mm) aan elkaar gezet worden om te voorkomen dat er delen uit het logo vallen. De sjablonen worden uiterst nauwkeurig met een laser gesneden. Om een mooi ontwerp te krijgen is het noodzakelijk dat je bij het ontwerpen rekening houdt met de snijlijn van de sjablonen.
  2. Houd 2 cm afstand van de snijlijnen. Wil je een duidelijke stencil laten maken, dan houd je bij het ontwerpen het beste 2 cm afstand van de snijlijnen. Hierdoor kun je gerust de spuitbus, stift of tamponneerkwast gebruiken zonder dat de verf buiten de sjabloon terechtkomt en vlekken geeft.