• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stencil

Stencil met uw eigen tekst?

Op zoek naar een stencil of sjabloon met uw eigen teksten erop? Dat zit u hier goed. Wij maken stencils van Mylar. Dat is een dunne, flexibele en stevige kunststof voor veervuldig gebruik. Maak uw keuze voor formaat, kies een template en begin met het ontwerpen van uw stempel. Tevreden over uw ontwerp? Bestel dan uw stempel en met een beetje geluk ligt hij morgen al bij u in de bus.

  • Bepaal eerst het formaat sjabloon dat u wilt
  • Start met het online maken van uw sjabloonontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw sjabloon dezelfde werkdag

 

Kijk ook eens naar onze stempels:

Stempels maken

Uniek stencil laten maken

Als ondernemer wilt u uw bedrijf waarschijnlijk laten opvallen tussen alle andere. Een unieke en originele stencil kan daar zeker toe bijdragen. Bij ons kunt u uw eigen bedrijfsnaam, -logo of een ander merkteken op een stencil laten maken en de stencil kopen. Zo'n stencil, ook wel sjabloon geheten, is dé manier om het imago van uw bedrijf duidelijk te maken aan klanten en zakenrelaties.

 

Stencil kopen

Wilt u een stencil kopen? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie. Behalve sjablonen met letters, cijfers en tekens bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf uw eigen tekst of afbeelding in een sjabloon te laten lasersnijden. Heeft u een keuze kunnen maken uit een van de kant en klare stencils of heeft u een gepersonaliseerde stencil ontworpen? Een stencil kopen is hierna heel eenvoudig. U kunt de stencil bestellen via de pagina waarop u de sjabloon heeft ontworpen of heeft uitgezocht. Wilt u een stencil kopen en deze snel in huis hebben? Dan kunt u het best vóór 15.00 uur op werkdagen een stencil bestellen. Wij maken met uiterste precisie het door u gekozen ontwerp direct na ontvangst van uw bestelling. De sjabloon gaat dan dezelfde werkdag nog op de post.

 

Stencil maken online

Een stencil maken online kan bij ons snel en zonder veel moeite. Met ons gratis online ontwerpprogramma kunt u vrijwel iedere stencil maken die u in gedachten heeft. Wij hebben verschillende cijfer sjablonen en letter sjablonen in het assortiment, maar u kunt ook een stencil laten maken die door uzelf is gepersonaliseerd. Hiermee heeft u een uniek product in handen. Met zo'n persoonlijke stencil kunt u op verschillende manieren uw bedrijf laten opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een stencil maken om transportkisten en pallets te sjabloneren. Voor een evenement of een andere bijzondere gebeurtenis kunt u een stencil laten maken en krijtspray gebruiken om de straat te markeren. Ook kunt u een stencil maken voor het decoreren van buitenmuren van uw bedrijfspand of de wanden in een kantoorruimte. Heeft u een horecabedrijf? Dan kunt u een stencil maken online om gerechten, drankjes of lekkernijen zoals cakejes of cappuccino mee te decoreren.

Ontwerp hergebruiken

Een stencil kopen bij ons is een goede investering. De stencils zijn gemaakt van het flexibele en dunne witte polyester kunststof Mylar. Dit materiaal kunt u na gebruik gemakkelijk schoonmaken, waarna het geschikt is om opnieuw te gebruiken. Graffiti artiesten zullen nogal eens stencil bestellen met hun tag, zodat ze deze telkens opnieuw kunnen gebruiken bij het maken van een kunstwerk. Ook bij terugkerende evenementen is het handig om een sjabloon opnieuw te kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de looprichting of de weg naar de toiletten aan te duiden. Kies ervoor om zelf een sjabloon te ontwerpen of bestel een kant en klaar sjabloon met losse letters, tekens, symbolen of cijfers.

 

Stencil maken met het gratis online ontwerpprogramma

Heeft u een ontwerp op het oog, dan kunt u deze invoeren in en bewerken met ons gratis online ontwerptool. Daarbij moet u wel een paar dingen goed in de gaten houden. Wilt u een logo op uw stencil hebben dan moet deze met verbindingsstreepjes (van minimaal 2mm) aan elkaar gezet worden om te voorkomen dat er delen uit het logo vallen. De sjablonen worden uiterst nauwkeurig met een laser gesneden. Om een mooi ontwerp te krijgen op muren, producten en voedingswaren zoals taarten en desserts is het noodzakelijk dat uw bij het ontwerpen rekening houdt met de snijlijn van de sjablonen. Wilt u een goede en duidelijke stencil laten maken, dan houdt u bij het ontwerpen het best 2 centimeter afstand van de snijlijnen. Hierdoor kunt u gerust de spuitbus, stift of tamponneerkwast gebruiken zonder dat dit buiten de sjabloon terechtkomt en vlekken geeft.