• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Sjablonen

Sjablonen voor houten kisten, pallets en andere toepassingen op hout, steen of muren.

Wij maken sjablonen van wit kunststof (Milar) die geschikt zijn om te gebruiken met een inktroller, verfspuit of met vloeibaar kalk. Denk hierbij aan sjabloneren op hout (pallets, bekisting), op muren en met een spuitbus vloeibaar kalk voor reclame boodschappen op straat of op een muur. Uiteraard wordt het sjabloon speciaal voor u vervaardigd met uw eigen tekst / afbeelding. Zorg dan de afbeeldingen en de tekst niet te klein worden want dat kan problemen geven bij het rollen, tamponeren of spuiten. U kunt uw sjabloon zelf online vormgeven op onze website.

Ontwerp hier online uw eigen sjabloon

Of schaf het alfabet aan in lossen sjabloon letters

Vul dit eventueel aan met cijfers of symbolen

Kijk bij de accessoires voor sjabloneerinkt, rollers, krijtspray en meer

 

Krijtspray

Sjabloon krijtspray

Kist sjabloon

Al onze sjablonen worden met de lasermachine gesneden en zijn dus haarscherp! De laserstraal snijdt in één keer door het Mylar. Hierbij komt geen stof vrij, dus blijft uw sjabloon stofvrij. Voor een kistsjabloon maakt u eerst een keuze voor een bepaald formaat. De tekst is altijd in een stencil lettertype omdat een sjabloon nu eenmaal aan elkaar moet blijven zitten. Ook kunt u een afbeelding op uw kost sjabloon laten zetten. Dat kan b.v. het IPPC logo zijn, een pijl of een andere afbeelding.

Daarnaast kunt u een keuze maken uit onze rollers, inktkussen en inkten van het bekende merk Korto. In principe hebben wij alles op voorraad en zo kunnen we een snelle levertijd garanderen.

 

Muur sjabloon

Ook op een muursjabloon bepaald u zelf wat u erop wilt hebben. Alle lijnen en teksten moeten echter verbonden blijven met elkaar om te voorkomen dat er “open gaten” vallen in uw afbeelding. Zo kunt u een sjabloon laten maken waarmee u de muur van uw horecabedrijf decoreert of gewoon voor een muur thuis. Op een originele stenen muur ziet dat er heel industrieel uit terwijl op het behang van de kinderkamer dit weer een hele andere uitstraling geeft. U kunt deze muur sjablonen met verf/ spuiten/rollen of tamponneren.
 

Sjabloon met kalk

Deze toepassing is super! Maak een tekst, leg je sjabloon gewoon op straat en spuit met een spuitbus vloeibare kalk je tekst of afbeelding. Na 1 regenbui is alles weer weg. Ideaal voor speciale gelegenheden zoals een winkel opening, een festival, een huwelijk en nog heel veel meer reclame gelegenheden. Kijk naar het filmpje voor wat wij ermee deden op onze Open Dag i.v.m. de nieuwbouw van ons bedrijfspand. Sjablonen met kalk voor op straat valt onder guerrilla marketing straatreclame en is helemaal HOT nu.

Sjablonen en inspiratie

Zomaar wat ideeën

· Voor het begin van een nieuw schooljaar op de stoep met chalk spuiten DE SCHOLEN GAAN WEER BEGINNEN

· Extra aandacht rondom een opening van ene nieuwe winkel of bedrijf

· Hier wordt gevestigd

· Speciale aanbiedingen voor een winkel, korting of uitverkoop

· Hoera 50 jaar

· Baby geboren

· Huwelijk

· Gewoon voor de grap voor b.v. een vrijgezellenfeest of iets anders

· En nog heel veel meer!

Hebben wij u kunnen inspireren wat u allemaal met een sjabloon kan doen? Kijk dan eens bij onze producten naar de modellen en test het zelf gewoon eens uit. Heeft u vragen laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee