• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 60 tekstplaatje

Stempelplaatje Colop Printer 60

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 60. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

21,52 Excl. btw
26,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 60: een nieuwe afdruk in een handomdraai

  • Milieuvriendelijke oplossing: Bij een adreswijziging of verandering van contactgegevens is het niet nodig om een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Door simpelweg het stempelplaatje te vervangen, blijft uw stempel in goede conditie, wat zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komt.
  • Eenvoudig bestelproces: Selecteer het juiste merk en type van uw stempel en gebruik onze handige creator om uw nieuwe afdruk te ontwerpen. Na goedkeuring van de drukproef kunt u het nieuwe tekstplaatje voor de Colop Printer 60 bestellen.
  • Eenvoudige installatie: Het vervangende stempelplaatje wordt geleverd met dubbelzijdig kleefband voor een gemakkelijke installatie. Verwijder eenvoudig het schutvel en bevestig het plaatje op uw stempel. Zorg ervoor dat u de stempel volledig indrukt en vergrendelt met de zijslotjes voor een optimale bevestiging. Eenmaal geïnstalleerd, drukt u de stempel in en uw nieuwe afdruk is gereed.
  • Belang van vervanging inktkussentje: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het essentieel om ook het inktkussentje te controleren en indien nodig te vervangen. Oude tekst-afdrukken kunnen in het inktkussentje worden ingedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal inkt pakt. Vervanging van het inktkussentje zorgt ervoor dat uw stempel weer optimale afdrukken produceert.
  • Recycle en update: Geef uw bestaande Colop Printer een update door het stempelplaatje te vervangen. Door de juiste afdruk te kiezen en het inktkussentje te vervangen, wordt uw stempel weer als nieuw en klaar voor gebruik.

 

Tekstplaatje Colop Printer 60

Reservekussentje voor de Colop Printer 60: Reservekussentje voor de Colop Printer 60. 

Vergeet niet om ook een reservekussentje E/60 Colop aan te schaffen, zodat uw stempel altijd in topconditie blijft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.