• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 45

Colop Printer 45

Colop Printer 45. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels/logo.

Afdrukformaat: 82 x 25mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 45 - De Ultieme Zelf-Inktenge Stempel

De Colop Printer 45 is de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze hoogwaardige zelf-inktende stempel combineert innovatie en duurzaamheid, en is ontworpen om moeiteloos scherpe afdrukken te leveren. Met een maximaal afdrukformaat van 82x25mm en de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst of uw eigen logo toe te voegen, biedt de Printer 45 ongeëvenaarde veelzijdigheid.

 

Kenmerken van de Colop Printer 45:

Zelf-inktend met Ingebouwd Inktkussen: De Printer 45 is voorzien van een ingebouwd inktkussen, wat betekent dat u nooit meer rommelige inktkussens hoeft te vervangen. Het inktkussentje kan echter gemakkelijk worden verwisseld wanneer dat nodig is.

 

  • Scherpe Afdrukken: Deze stempel staat garant voor scherpe, duidelijke afdrukken, waardoor uw documenten er professioneel uitzien.
  • CO2 Neutraal: De Colop Printer 45 is milieuvriendelijk en CO2-neutraal, wat bijdraagt aan een duurzame werkomgeving.
  • Kleurrijke Opties: Kies uit een scala aan inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw bedrijfskleuren of persoonlijke voorkeuren.
  • Eenvoudig te Vervangen Stempelplaatje: Als u een nieuwe tekst of afbeelding wilt, kunt u het stempelplaatje eenvoudig los bestellen en vervangen.
  • Online Ontwerpen: Maak uw stempel online met gemak. U kunt uw ontwerp uploaden of gebruikmaken van de handige ontwerptools.

 

De Colop Printer 45 is de ultieme stempeloplossing voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen. Of het nu gaat om het markeren van documenten, het personaliseren van briefpapier of het toevoegen van een professionele uitstraling aan uw bedrijf, de Printer 45 staat voor u klaar.

Kies voor de betrouwbaarheid, veelzijdigheid en milieu-bewustheid van de Colop Printer 45 en maak indruk met elke afdruk.

Colop Printer 45 - Uw stempel, uw keuze, uw merk. Bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer 45!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.