• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4915

Trodat Printy 4915

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 70 x 25mm

40,21 Excl. btw
48,65 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De veelzijdige trodat printy 4915: voor al uw stempelbehoeften

Of u nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik, administratieve doeleinden, of persoonlijke projecten, de Trodat Printy 4915 is de perfecte keuze. Met zijn maximale afdrukformaat van 70x25mm of maximaal 6 regels biedt deze stempel voldoende ruimte om uw boodschap op een professionele en gepersonaliseerde manier over te brengen.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4915

Deze veelzijdige stempel heeft een reeks voordelen die hem tot een populaire keuze maken:

  • Duurzaamheid: Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken, en voor extra duurzaamheid kunt u altijd een nieuw inktkussentje (E/4915) apart bestellen.
  • Inktkeuze: U heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. De inkt is op waterbasis en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.
  • Geschikt voor diverse papiersoorten: Of u nu glad of ruw papier gebruikt, de inkt op waterbasis zorgt voor heldere afdrukken op alle (niet gladde) papieroppervlakken.
  • Eenvoudig tekstplaatje vervangen: Verandert uw tekst of heeft u een nieuwe boodschap? Geen probleem. U kunt eenvoudig het tekstplaatje vervangen, waardoor de stempel bijzonder flexibel is. Kijk hier voor een nieuw stempelplaatje Trodat Printy 4915.
  • Zelf vormgeven: Gebruik de handige opmaakmodule om uw stempel naar wens te personaliseren. Voor u de bestelling plaatst, kunt u een drukproef bekijken om er zeker van te zijn dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Trodat 4915: Voor Precieze Afdrukken en Duurzaamheid

De Trodat 4915 staat bekend om zijn precisie en duurzaamheid. Het stevige maar compacte ontwerp, samen met hoogwaardige materialen, maakt deze stempel geschikt voor langdurig gebruik. Dankzij indicatoren en een transparant frame kunt u nauwkeurige afdrukken maken en zorgen voor een accurate uitlijning op uw documenten.

 

Printy 4915: De Dagelijkse Werkpaarden

De Printy 4915 behoort tot de bestsellers van Trodat en is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze stempel wordt geleverd met onuitwisbare stempelinkt op waterbasis in klassiek zwart, die voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Ideaal voor zakelijk gebruik en perfect voor alledaagse stempelbehoeften.

 

Kies voor de Trodat Printy 4915 en ervaar de voordelen van een hoogwaardige stempel die veelzijdig, duurzaam en precies is. Met de mogelijkheid om het inktkussen eenvoudig te vervangen en het eco-vriendelijke karakter van Trodat bestsellers, levert deze stempel niet alleen kwaliteit maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Kortom, de Trodat Printy 4915 is dé keuze voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.