• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Textiel stempel

Textiel stempel om kleding te merken

Textielstempels kunnen op veel manieren gebruikt worden om verschillende soorten stof te merken. Heeft u binnenkort een bedrijfsevenement of een andere presentatie? Maak het bedrijf herkenbaar door allemaal hetzelfde shirt te dragen. Een textiel stempel is dan ideaal om de kleding te merken met de bedrijfsnaam en op die manier promotie te maken voor de zaak. Een tip vooraf: was de kleding goed, voordat u gaat stempelen met textielinkt.

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze andere bedrijfsstempels:

Stempels maken

Vele soorten textiel stempelen

Met een textiel stempel is het mogelijk om verschillende soorten stof te stempelen. Enkele voorbeelden zijn katoen, polyester en linnen. Op gladde stoffen zal de inkt niet goed kunnen hechten. In ons assortiment hebben wij zelfinktende textielstempels van Colop en Trodat en houten textielstempels. Houdt er bij donkere bedrijfskleding rekening mee, dat de inkt in de zelfinktende textiel stempel zwart is. Er wordt bij de speciale Colop textielstempel een wit lint bijgeleverd, om de tekst zichtbaar te maken. Ook met een handstempel kunt u heel eenvoudig textiel stempelen. Bestel in dat geval een passend inktkussen bij, die geschikt is om textiel te stempelen. Werkt u in een zorginstelling, magazijn of een ander bedrijf waar veel mensen dezelfde kleding dragen? Merk dan uw bedrijfskleding met een goede textiel stempel.

 

Stoffen personaliseren met textielstempels

De zelfinktende textiel stempels in ons assortiment zijn voorzien van losse letters, cijfers, symbolen en een pincet, zodat u telkens de tekst of afbeeldingen kunt wijzigen. Er is ruimte genoeg voor twintig letters per regel en maximaal vier regels. U kunt er dus heel wat informatie op kwijt. Met de handstempels heeft u de mogelijkheid om uw eigen tekst te maken in onze online ontwerpprogramma. Bepaal zelf de lettergrootte, het lettertype, de tekst of het logo. 

Inktkussens bij handstempels om textiel te stempelen

Kies bij de handstempel voor een goed inktkussentje met inkt dat geschikt is voor het stempelen op textiel. In onze collectie hebben wij verschillende inktkussens opgenomen die geschikt zijn om textiel te stempelen. De Noris 325 is geschikt voor industriële stempelkussens, maar ook voor het vullen van zelfinktende stempels. Deze inkt is niet geschikt voor synthetische stoffen. Noris 320 kan gebruikt worden in combinatie met een industriële stempelkussen. Wilt u op loden stoffen een textiel stempel met deze inkt stempelen? Houdt dan rekening met een lange droogtijd. Beide inkstoorten voor textielstempels zijn natuurlijk waterbestendig.