• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempels ontwerpen

Ontwerp hier uw stempel!

Zelf stempels ontwerpen is bij ons met behulp van onze online ontwerptool heel gemakkelijk! U kunt geheel naar eigen wens uw stempel afdruk ontwerpen tot u helemaal tevreden bent. Wij maken voor u alle stempels die u nodig heeft, van exclusieve stempels tot datumstempels en alle accessoires die daarbij horen. Zit er niet precies tussen waar u naar op zoek bent, stuur ons dan een mail met de specificatie en zeer waarschijnlijk kunnen wij u dan toch helpen.

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze:

Brandstempels

Lakstempels

Blinddrukstempels

Stempel ontwerpen in enkele stappen

Ontwerp uw eigen rubberstempel in slechts enkele minuten. Wij hebben voor u, bij ieder product, een gratis online creator ter beschikking waardoor zelf stempels ontwerpen snel en eenvoudig gedaan kan worden.

 

Maar hoe werkt dit precies?
Maak een keuze uit één van onze stempels die voldoet aan uw wensen. Vervolgens klikt u op de button ‘personaliseren’. Vindt u het lastig om tijdens het ontwerpen van uw stempel zelf een ontwerp te bedenken? Bij ons in de creator heeft u ook de mogelijkheid om uit één van de templates te kiezen zodat het stempel ontwerpen nog iets makkelijker wordt. Nu verschijnt de online creator op uw scherm en kunt u aan de slag gaan met het ontwerp. Een eigen stempel ontwerpen online via de creator biedt u vele mogelijkheden waardoor u uw stempel tot in elk detail kunt personaliseren. Voeg eigen tekst toe door op het tabje ‘tekst’ te klikken. Hier kunt u de stempel ontwerpen met verschillende lettertypes, lettergroottes en marges. Wilt u het stempel ontwerp extra benadrukken? Dan kunt u de tekst ook onderstrepen, dikgedrukt of cursief maken. Uw stempel ontwerpen met een afbeelding of een logo is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden een collectie aan met verschillende afbeeldingen en symbolen maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen logo te uploaden voor uw stempel ontwerp. Zorg er wel voor dat dit een bestand is met een minimale resolutie van 600 dpi en dat het bestand in zwart/wit weergeven is. U kunt verschillende soorten bestanden uploaden, onder andere jpg, jpeg, bmp en png. Wanneer u het bestand hebt geüpload, kunt u deze nog uitsnijden of de juiste positie geven in uw stempel ontwerp. Een eigen stempel ontwerpen wordt zo wel heel eenvoudig. Wilt u tussendoor toch even checken of u wel tevreden bent? Via de button ‘Bekijk Drukproef’ krijgt u een voorbeeld te zien in de daadwerkelijke grootte. Wij adviseren u een print hiervan te maken om het juiste afdrukformaat goed te kunnen beoordelen. Op deze manier kunt u uw stempels met eigen ontwerp laten maken bij Stempelfabriek.nl. Een ronde stempel ontwerpen, een vierkante stempel of een rechthoekige stempel? Alle soorten stempels, zelf-inktende stempels en houten handstempels, kunnen zelf ontworpen worden met onze gratis online creator. Helemaal tevreden met de stempels ontwerpen? Klik dan op ‘bestel stempel’ en u kunt uw bestelling voltooien.  

 

Stempel ontwerp met eigen tekst of logo

Een stempel zelf ontwerpen kan verschillende redenen hebben. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een adresstempel voor uw bedrijfsdocumenten of naar een lakstempel om een belangrijk document een chique uitstraling te geven, dan is een lakstempel ideaal. Stempels ontwerpen is dus voor elk type stempel mogelijk. Gaat u voor een tekststempel, een logostempel, een stempel met tekst én afbeelding of voor een datumstempel? Dit kunt u allemaal makkelijk zelf online ontwerpen zodat de stempel te gebruiken is voor uw situatie. Een tekststempel met uw bedrijfsgegevens kan bijvoorbeeld erg handig zijn om documenten op een snelle manier te ondertekenen of een folder te voorzien van uw gegevens. Een stempel zelf ontwerpen met een logo? Dat kan bijvoorbeeld als u uw kraftzakken of krafttassen wilt voorzien van een mooi duidelijk logo. Het formaat kunt u zelf bepalen. Een eigen stempel ontwerpen online via de online creator biedt alle mogelijkheden. Zoekt u een stempel met alleen een afbeelding? Kijk dan eens naar onze woodies stempels voor elke gelegenheid zoals school, bruiloft, vakantie of kerstmis.

 

STEMPEL EIGEN ONTWERP MET LOGO OP DIVERSE ONDERGRONDEN

Ontwerp je eigen rubberstempel om op diverse ondergronden te kunnen stempelen. De keuze van het typestempel is daarbij belangrijk. Zelf-inktende stempels hebben een inkt op waterbasis. Daarmee kan alleen op standaard papier gestempeld worden. Vaak wordt er bij stempels meteen gedacht aan inkt dat geschikt is om op papier te stempelen. Dit is natuurlijk één van de mogelijkheden, maar er zijn veel meer opties. Met een handstempel heeft u de vrijheid om te kiezen voor een inktsoort met de daarbij behorende toepassingen. Bij een stempel zelf ontwerpen en uitkiezen welk model u wilt hoort dus ook de keuze voor een stempelmodel. Zo kunt u uw stempel ontwerp gebruiken op papier, kunststof, zakken van kraftpapier en textiel maar ook op producten van plastic, RVS of hout. Het is zelfs mogelijk om stempels te ontwerpen die geschikt zijn om op eieren, kaas of vlees te stempelen. Voor elke toepassing is er natuurlijk een speciale stempelinkt waarbij de keuze van het stempelkussen ook belangrijk is. Om u een aantal voorbeelden te geven wordt Colop 801 gebruikt voor standaard papier. Noris 191 daarentegen kan onder andere gebruikt worden op kraftzakken, textiel, verschillende kunststoffen en metaal. StazOn kan gebruikt worden op foto’s en CD’s en Noris 111 kunt u gebruiken om vlees te stempelen. Zoals u ziet biedt het zelf stempels ontwerpen met logo en/of logo en tekst dus veel mogelijkheden.

 

ZELF STEMPEL ONTWERPEN MET MOOI STEMPELAFDRUK

U weet nu dat zelf stempels ontwerpen bij ons eenvoudig uit te voeren is. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat uw stempel met eigen ontwerp ook een mooie stempelafdruk geeft. Wij zorgen ervoor dat uw rubberstempel van hoge kwaliteit is. Het rubber wordt met onze lasermachine gegraveerd. Hierdoor geeft het rubber een scherpe en gedetailleerd afdruk. Voor u is het belangrijk om te weten hoe u een mooie stempelafdruk maakt. Vooral een handstempel afdrukken vergt enige handigheid. Dep de stempel enkele keren op het inktkussen. Druk de stempel vervolgens op het materiaal dat u wilt stempelen. Zorg dat u niet te hard maar ook niet te zacht drukt en probeer de druk gelijkmatig te verdelen. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond zo vlak mogelijk is om een ongelijke afdruk te vermijden. Zelf stempels ontwerpen met een groter formaat? Vergeet dan niet dat een stempel met een groter formaat iets meer druk nodig heeft dan een kleine stempel. Maak een afdruk met uw eigen ontwerp dus op deze manier en u kunt een top resultaat verwachten. Klaar met stempelen? Maak de stempel dan goed schoon. Dat is vooral belangrijk bij sneldrogende inkten. Hiervoor kunt u onze StazOn stempelcleaner gebruiken. Met behulp van de ingebouwde viltkogel veegt u alle inktresten weg. Door dit elke keer na het stempelen uit te voeren zorgt u ervoor dat het stempelrubber in goede conditie blijft en dus langer meegaat.

 

DOE-HET-ZELF STEMPELS - UW STEMPEL ZELF ONTWERPEN

Ook hebben wij speciale doe-het-zelf stempels. Hiermee maakt u zelf een stempel ontwerp met de bijbehorende letters die meegeleverd worden. Dit gaat via een ribbelsysteem waar u dan zelf de losse letters inzet. Het voordeel van deze stempel is dat u de tekst steeds weer zelf kan wijzigen. Stempels met een eigen ontwerp laten maken is bij ons dus geen probleem. Bestelt u uw stempels met eigen ontwerp op werkdagen vóór 15.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Hierdoor hebben de meeste producten een levertijd van slecht één werkdag. Dit is een van de redenen waarom onze klanten ons beoordelen met een 9!