• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Eier stempel

Wilt u graag uw gasten op een originele manier in de watten leggen? Dan is het een goed idee om een eierstempel te kopen. Met een eierstempel voorziet u de eieren namelijk van een leuke tekst of afbeelding. Dat maakt het ontbijt zoveel bijzonderder! Een ei stempel heeft daarnaast nog veel meer toepassingen. Het is dus zeker de moeite waard om er hieronder meer over te ontdekken!

Voor hotels en B&B's Ook voor thuis Leuke eier stempels

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Colop 03000
  Colop 03000

  4,60 excl. B.T.W. 5,57 incl. B.T.W.
 2. Colop 04000 datumstempel
  Colop 04000

  4,60 excl. B.T.W. 5,57 incl. B.T.W.
 3. Houten handstempel 30x10 mm
  Handstempel 30x10 mm

  Formaat: 30 x 10mm

  11,60 excl. B.T.W. 14,04 incl. B.T.W.
 4. Handstempel 35x40 mm
  Handstempel 35x40 mm

  Formaat: 35 x 40mm

  32,40 27,00 excl. B.T.W. 32,67 incl. B.T.W.
 5. Houten handstempel 20x10 mm
  Handstempel 20x10 mm

  Formaat: 20 x 10mm

  12,00 10,00 excl. B.T.W. 12,10 incl. B.T.W.
 6. Houten handstempel 35x12 mm
  Handstempel 35x12 mm

  Formaat: 35 x 12mm

  14,16 11,60 excl. B.T.W. 14,04 incl. B.T.W.
 7. Houten handstempel 40x10 mm.
  Handstempel 40x10 mm

  Formaat: 40 x 10mm

  12,80 excl. B.T.W. 15,49 incl. B.T.W.
 8. Soli stempelkussen voor sneldrogende inkten
  Soli Stempelkussen

  Formaat: Ø85mm

  24,75 excl. B.T.W. 29,95 incl. B.T.W.
 9. Noris 170
  Noris 170

  20,25 excl. B.T.W. 24,50 incl. B.T.W.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eier stempel

Wilt u graag uw gasten op een originele manier in de watten leggen? Dan is het een goed idee om een eierstempel te kopen. Met een eierstempel voorziet u de eieren namelijk van een leuke tekst of afbeelding. Dat maakt het ontbijt zoveel bijzonderder! Een ei stempel heeft daarnaast nog veel meer toepassingen. Het is dus zeker de moeite waard om er hieronder meer over te ontdekken!

Voor hotels en B&B's Ook voor thuis Leuke eier stempels

Eieren stempel: uit uw creativiteit

De ei stempel is dé ideale tool als u graag knutselt. Hiermee kunt u namelijk uw creativiteit uiten. Zo kunt u met Pasen bijvoorbeeld stempels op het ei plaatsen om het te versieren. Op die manier wordt deze bijzondere dag nooit meer vergeten!

Pasen is natuurlijk niet het enigste moment waarop u een eierstempel kunt gebruiken. Het is ook leuk met verjaardagen of gewoon om elke dag een beetje bijzonderder te maken. Doordat u een volledig zelfgemaakte stempel op het ei kunt plaatsen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Een leuke tip: gebruik de eieren stempel om eens samen met uw kleine deugnieten te knutselen. Dit vinden zij vast helemaal te gek!

Toon uw liefde met een ei stempel

Een eieren stempel is ook de beste tool om uw partner mee te verrassen tijdens Vader- of Moederdag of op een ander speciale gelegenheid. Een ontbijtje op bed smaakt zoveel beter, met een mooi bestempelt eitje. Zeker als u kiest voor een lief tekstje. Het is dé manier om uw liefde te tonen. Dit vergeet uw partner vast nooit meer!

Geen inspiratie? Denk bij een leuke tekst bijvoorbeeld aan “EI♥YOU”. Met deze grappige en liefdevolle spreuk laat u het hart van uw partner ongetwijfeld sneller slaan. Plaats het versierde eitje nadien op de ontbijttafel of steek het in de broodtrommel voor een extra verrassingseffect!

Verwen uw klanten steeds met verse eitjes

Eierstempels kunnen in horecazaken gebruikt worden om het ontbijt nog specialer te maken. U kunt er zeker van zijn dat uw klanten dit gebaar appreciëren. Bovendien is een klant die extra in de watten wordt gelegd zeker tevreden en tevreden klanten keren nu eenmaal sneller terug. U kunt dus wel stellen dat een eieren stempel onmisbaar is!

Maar naast het versieren van eieren heeft de stempel nog een andere toepassing: het wordt gebruikt om de datum stempel op een ei te plaatsen. In dat geval zijn het speciale datumstempels voor eieren. Meestal wordt dit al bij de fabriek gedaan. Bij het verpakken wordt met de datumstempel voor eieren dan de houdbaarheidsdatum op het ei gestempeld. Dat is erg belangrijk, want hierdoor kunt u uw klanten altijd met verse eieren verwennen.

Als u een kleine zaak heeft en u verse eitjes uit de tuin gebruikt, kunt u dus zelf een datum stempel op een ei plaatsen om de versheid te verzekeren. Door dan een datumstempel voor eieren te gebruiken, vermijdt u een voedselvergiftiging en voorziet u uw klanten steeds van het beste. Een ei stempel kopen is dus altijd een goed idee!

Eierstempels: een waaier aan mogelijkheden

Wilt u een eistempel kopen? Een ei stempel met datum of eerder een creatieve stempel voor eieren? Dan zijn er verschillende soorten waaruit u kunt kiezen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een eierstempel met datum ziet er wel heel anders uit dan een hobby stempel voor eieren. Het is dus belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Hieronder ontdekt u alvast welke stempel voor eieren u het best kiest!

Handstempels

Een handstempel kan gebruikt worden als ei stempel. Dit is een goede keuze als u mooie figuurtjes of teksten op de eieren wilt stempelen. Handstempels liggen makkelijk in de hand en zijn hierdoor erg aangenaam in gebruik. Ook als u zoekt naar een ei stempel voor kinderen is dit de beste keuze. Er zijn verschillende formaten van dit soort ei stempel. Houd er wel rekening mee dat een stempel voor eieren nooit hoger mag zijn dan 1 centimeter en niet breder mag zijn dan 4 centimeter. Anders wordt het te moeilijk om een mooie afdruk te krijgen!

Hand-datumstempel

Voor het stempelen van de datum op eieren kunt u kiezen voor een hand-datumstempel. U kunt de gewenste dag, maand en het gewenste jaar eenvoudig zelf instellen. Een ei datumstempel is dus makkelijk in gebruik en handig om uzelf en uw klanten steeds van verse eieren te voorzien. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende formaten en modellen.

Gebruik eierstempels steeds met Noris 170 inkt

Wanneer u gaat eieren bestempelen is het vooral erg belangrijk dat u ook de juiste inkt koopt. Op die manier kunt u veilig uw eieren bestempelen. De Noris 170 inkt is speciaal voor het stempelen op eieren ontwikkeld en goedgekeurd.

Eenvoudig uw eigen ei stempel ontwerpen

Bij ons bent u op de juiste plaats om een eigen stempel voor eieren te ontwerpen. Of u nu graag een eierstempel met datum wilt, eieren stempelen of liever een stempel met een leuk tekstje, het is allemaal mogelijk! Moeilijk is het ook niet. Eens u uw favoriet model uitgekozen heeft, wijst het zichzelf uit!

Een ei stempel kopen Stempelfabriek.nl

Wilt u graag eieren stempelen? Dan vindt u in ons assortiment zeker de eistempel die u zoekt. En het fijne is dat u bij ons altijd kunt een ei stempel kopen aan de scherpste prijs. Zo spaart u veel geld uit!

Of het nu gaat over een ei stempel met datum of een creatieve eierstempel bij Stempelfabriek.nl zit u dus steeds goed!