• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 03000SD met engelse datum

Colop 03000/SD

Colop 03000/SD. Hand-datumstempel, MET ENGELSE DATUM schrifthoogte 3 mm.

5,47 Excl. btw
6,62 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop 03000/SD Handstempel met Doordraaibare Datum

De Colop 03000/SD is een veelzijdige handstempel met een doordraaibare datumfunctie, ontworpen om uw stempelbehoeften efficiënt te vervullen. Deze stempel maakt gebruik van de ENGELSE datumnotatie en biedt u de flexibiliteit om de inkt naar keuze aan te passen, met opties voor zowel standaard op waterba

 

Productkenmerken:

Afdrukhoogte van 3 mm: Met een duidelijke en nauwkeurige afdrukhoogte van 3 mm bent u verzekerd van professionele resultaten bij elke afdruk.

Doordraaibare Datum: Dankzij de doordraaibare datumfunctie kunt u eenvoudig de datum aanpassen zonder gedoe. Het bespaart u tijd en moeite bij het handmatig wijzigen van de datum.

Engelse Datumweergave: De Colop 03000/SD gebruikt de Engelse datumnotatie, wat ideaal is voor internationale communicatie en zakelijke documenten.

Inktkussen Apart Verkrijgbaar: U heeft de flexibiliteit om uw inktkussen naar wens te selecteren. Kies tussen de standaard inkt op waterbasis of de sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken.

Duurzaam en Betrouwbaar: De Colop 03000/SD is gebouwd om lang mee te gaan en biedt betrouwbare prestaties, zodat u keer op keer hoogwaardige afdrukken kunt maken.

Veelzijdig Gebruik: Of u nu documenten stempelt, datums markeert of andere stempelbehoeften hebt, de Colop 03000/SD is geschikt voor diverse toepassingen.

 

De Colop 03000/SD handstempel met doordraaibare datum is de ideale keuze voor professionals die streven naar efficiëntie, precisie en veelzijdigheid in hun stempelwerk. Verhoog uw productiviteit en maak indruk met duidelijke en professionele afdrukken, elke keer weer. Bestel vandaag nog uw Colop 03000/SD en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige stempel in uw dagelijkse werkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.