• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Firma stempel

Eenvoudig en snel een firma stempel bestellen op Stempelfabriek.nl

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. Wanneer u bijvoorbeeld een hypothecaire lening afsluit, zult u zien dat er vaak een bedrijfsstempel afdruk wordt geplaatst op de papieren die er gebruikt worden. Ook worden de stempelafdrukken vaak geplaatst op werkgeversverklaringen, ook daar horen originele stempels op. De firma stempel kan ervoor zorgen dat de afhandeling van zulke processen veel sneller verlopen. Het is dus als werkgever altijd handig om een bedrijfsstempel in huis te hebben, zo worden documenten snel en eenvoudig officieel gemaakt. Gegevens die vaak op firma stempels geplaatst worden zijn onder meer een bedrijfsnaam, een rechtsvorm (bijvoorbeeld een BV of een VOF), de adresgegevens, de naam van de afdeling (afdeling verkoop bv.), een telefoonnummer en een mailadres. Er wordt ook regelmatig gekozen om hier het website adres aan toe te voegen, maar ook een KVK en BTW nummer.

  • Kies de juiste stempel uit
  • Begin met het online ontwerpen van uw firma stempel
  • Controleer de drukproef
  • Maak uw bestelling compleet
  • Indien u voor 15.00 uur op werkdagen uw bestelling plaatst, gaat deze dezelfde dag op de post!

 

Zie ook onze datumstempels:

Datumstempels

Firma stempel met logo maken

Het klinkt als onmogelijk, maar toch zijn er mogelijkheden; uw eigen logo op een firmastempel. Waar u wel rekening mee dient te houden bij stempels is dat het logo maar in één kleur kan worden afgedrukt. Deze kleur wordt bepaald door het inktkussen. Lever uw logo aan in zwart-wit. Het zwarte deel zal duidelijk zichtbaar zijn op de afdruk en het witte deel komt niet in aanraking met het papier.

Bent u niet helemaal zeker over het resultaat van de door u ontworpen firmastempel en/of het logo daarvan? Geen zorgen! Schakel dan eenvoudig met onze klantenservice en bepreek de haalbaarheid en de wensen. Dit kan bij ons per chat, mail of telefoon. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar van 08.00 uur tot 22:00 uur. 

Ontwerp uw firmastempel gemakkelijk met behulp van onze handige online ontwerptool. Plaats uw tekst verdeeld over verschillende lijnen, upload uw logo en pas gemakkelijk de stijlen en positioneringen van het logo en de tekst aan.

Welke stempel is het meest geschikt?

Welke stempel is het meest geschikt voor uw behoeften? Het formaat, de afdrukkleur en het merk spelen een rol bij het maken van uw keuze. Verder zijn er nog specifieke eisen die u aan uw stempel kunt stellen; gaat u voor metaal of is een kunststof model bijvoorbeeld. Bij ons heeft u 3 mogelijkheden: een zelf-inktende stempel van Colop (Printer, Classic of Expert), een zelf-inktende stempel van Trodat (Printy of Professional), of een houten handstempel met een los inktkussen. In de meeste gevallen wordt er bij een firma stempel gekozen voor een zelf-inktende stempel. Waarom? Dat is eenvoudig te verklaren. Met een zelf-inktende stempel ziet u in een druk de volledige firma gegevens op papier.

Kies voor een professionele uitstraling en laat uw firmastempel met logo bij ons maken! Ontdek de vele mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen unieke firmastempel te bestellen.