• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer R40

Colop Printer R40

Colop Printer R40. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels.

Afdrukformaat: Ø40mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R40. Afdrukformaat Ø40mm. 

Maak kennis met de unieke Colop Printer R40 Rond stempel! Deze ronde stempels zijn ontworpen voor veelzijdig gebruik en zijn perfect geschikt voor officiële documenten. Ze zijn bijzonder handig voor professionals zoals notarissen, vertalers, tolken en advocaten.

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpmodule kunt u eenvoudig uw eigen gepersonaliseerde stempel/tekstplaat creëren. Of het nu gaat om adresgegevens, namen of controlestempels, de Colop Printer R40 staat garant voor moeiteloze afdrukken. Het ingebouwde inktkussen kan duizenden afdrukken maken in verschillende kleuren, en de prijs is inclusief tekst/logo-opdruk. Bovendien kunt u kiezen uit diverse lettertypen om uw stempel helemaal naar wens te maken.

Dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R40 stempel is uw tekst altijd goed leesbaar. Deze stempel is vergelijkbaar qua type met de Trodat Printy, maar biedt unieke mogelijkheden om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Ontdek nu de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Colop Printer R40 en ervaar een moeiteloze stempelervaring met een vleugje elegantie.

Bonus Tip: Ze zijn ook ideaal te gebruiken als Ex-Libris stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.