• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 60 d

Colop Printer 60/D

Colop Printer 60/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

48,08 Excl. btw
58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 60 D - Zelfinktende Datum/Tekststempel

De Colop Printer 60 D is een veelzijdige zelfinktende stempel die uw professionele stempelbehoeften vervult met precisie en personalisatie. Met een afdrukformaat van 37x76 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om uw boodschap over te brengen en belangrijke data vast te leggen. Of het nu gaat om documenten, facturen, of andere zakelijke correspondentie, deze stempel staat altijd paraat om uw merk of bedrijfsgegevens te presenteren.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Aanpasbaar Ontwerp: De Colop Printer 60 D stelt u in staat om het ontwerp boven en onder de datum volledig aan te passen met uw eigen gegevens. Voeg tekst, logo's toe of creëer een blokstempel met lijnen, allemaal eenvoudig online te ontwerpen met onze gebruiksvriendelijke opmaakmodule.
  • Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen dat gemakkelijk door uzelf te vervangen is. Zo blijft uw stempel altijd scherp en klaar voor gebruik, zonder gedoe of knoeien.
  • Centraal Geplaatste Datum: Voor maximale stabiliteit en consistentie staat de datum altijd in het midden van de stempel. Dit zorgt voor een perfecte afdruk, elke keer weer.
  • Duurzaamheid: Met een levensduur van ongeveer 4.000 tot 6.000 afdrukken voordat het inktkussentje moet worden vervangen, is de Colop Printer 60 D een betrouwbare metgezel voor uw dagelijkse zakelijke behoeften.
  • Snelle Verzending: Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en wij verzenden deze nog dezelfde dag. U kunt dus snel aan de slag met uw gepersonaliseerde stempel.

 

De Colop Printer 60 D biedt u niet alleen de flexibiliteit om uw eigen ontwerp te creëren, maar garandeert ook een hoogwaardige afdrukprestatie die aan uw verwachtingen voldoet. Maak indruk op klanten en partners met professioneel ogende documenten en bespaar tijd met deze efficiënte en duurzame stempeloplossing. Upgrade uw zakelijke stempelervaring vandaag nog met de Colop Printer 60 D.

 

Reserve inktkussentje Colop printer 60

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 60

Stempelmodel verticaal met datum hoog: Colop Printer 60 H

Stempelmodel verticaal met dubbele datum: Colop Printer 60 DD

Stempelmodel met datum rechts: Colop Printer 60 R

Stempelmodel met datum links: Colop Printer 60 L

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.