• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 met de datum rechts uit het midden. Grote datumstempel met datum en veel tekst.

53,55 Excl. btw
64,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 60 R - Datumstempel met Eigen Tekst

De Colop Printer 60 R is een veelzijdige datumstempel met ruimte voor eigen tekst, ideaal voor al uw administratieve behoeften. Met een robuust ontwerp en de mogelijkheid om de datum rechts van het midden te plaatsen, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor het moeiteloos markeren van documenten, formulieren en meer.

 

Voordelen:

Grootste stempel van de Colop Printers: De Printer 60 R is de grootste in zijn categorie, waardoor u meer tekst en informatie kunt afdrukken dan ooit tevoren.

Handmatig verstelbare datum: Pas de datum gemakkelijk aan naar uw voorkeur met de handige verstelbare datumfunctie. Hierdoor kunt u snel en efficiënt stempelen zonder gedoe.

Zelfinktend inktkussentje: Met het ingebouwde inktkussentje is het gedoe met losse inkt verleden tijd. Het inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbrekingen.

Tekst personalisatie: Naast de datum kunt u ook uw eigen tekst toevoegen aan de stempel. Dit geeft u de flexibiliteit om aangepaste informatie, zoals bedrijfsnaam, referentienummers of andere belangrijke gegevens, toe te voegen.

Duurzaam en betrouwbaar: De Colop Printer 60 R is gebouwd om lang mee te gaan en biedt een betrouwbare prestatie, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt het een onmisbare tool voor uw dagelijkse kantoorwerkzaamheden.

Efficiënt en tijdbesparend: Door het duidelijke afdrukformaat en de moeiteloze bediening versnelt de Printer 60 R uw werkprocessen en bespaart het kostbare tijd in een drukke werkomgeving.

 

Kies voor de Colop Printer 60 R met datumvenster rechts en ervaar het gemak van een krachtige, zelfinktende datumstempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met zijn grote formaat en aanpasbare functies is dit de ideale stempel voor nauwkeurige en gepersonaliseerde stempelafdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.