• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Garage stempel Colop Printer 50

Garage stempel Colop Printer 50

31,00 Excl. btw
37,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 50 - Zelfinktende Garagestempel voor Autobedrijven

De Colop Printer 50 is een hoogwaardige zelfinktende stempel, speciaal ontworpen voor autobedrijven. Met een gestandaardiseerd ontwerp biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor het markeren van documenten, formulieren en andere papierwerk in uw garage. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het afdrukken van belangrijke informatie snel en eenvoudig.

 

Voordelen:

  • Hoge duurzaamheid: De Colop Printer 50 is gebouwd om lang mee te gaan. Het ingebouwde inktkussentje heeft een indrukwekkende levensduur van ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken, waardoor u lange tijd zonder onderhoud kunt blijven stempelen.
  • Tijdbesparend: Dankzij het zelfinktende mechanisme is de stempel direct klaar voor gebruik, zonder dat u aparte inktkussentjes hoeft te vervangen of bij te vullen. Hierdoor bespaart u kostbare tijd in uw dagelijkse werkzaamheden.
  • Standaard ontwerp: Het gestandaardiseerde ontwerp van de stempel maakt het een ideale keuze voor autobedrijven. Het laat duidelijk en professioneel uw bedrijfsinformatie of logo achter op documenten.
  • Scherpe afdrukken: De Colop Printer 50 staat garant voor scherpe, heldere afdrukken. Dit resulteert in een professionele uitstraling van uw documenten, wat vertrouwen wekt bij klanten en partners.
  • Milieuvriendelijk: Het zelfinktende mechanisme zorgt ervoor dat er minder afval is in vergelijking met traditionele stempels met losse inktkussentjes. Dit draagt bij aan een milieubewuste aanpak binnen uw bedrijf.

Maak met de Colop Printer 50 een statement van professionaliteit en efficiëntie in uw autobedrijf. Met zijn duurzaamheid en gebruiksgemak zorgt deze zelfinktende stempel ervoor dat u moeiteloos belangrijke documenten kunt markeren en uw administratieve taken soepel kunt uitvoeren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.