• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Apotheek Colop Printer 40

Speciale stempel voor de apotheek.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 40

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 40, een betrouwbare en efficiënte stempelprinter speciaal ontworpen om de werkzaamheden in jouw apotheek te optimaliseren. Dankzij het compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt dit geavanceerde model voor moeiteloos afdrukken van essentiële apotheekinformatie.

De Apotheek Colop Printer 40 biedt zorgeloze personalisatie, waarbij je de stempels kunt aanpassen met de naam, het logo en de contactgegevens van jouw apotheek. Het ingebouwde inktkussen garandeert langdurig gebruik, waardoor je minder vaak inkt hoeft te vervangen en tijd en geld bespaart.

Dit apparaat is stevig gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt, waardoor het een kosteneffectieve investering is voor jouw apotheek. De professionele uitvoer zorgt voor een elegante uitstraling van jouw documenten, recepten en administratieve papieren, wat een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten.

De Apotheek Colop Printer 40 is ontworpen om aan verschillende apotheekbehoeften te voldoen, waardoor je essentiële apotheekteksten, datums en lotnummers kunt afdrukken. Door het compacte formaat neemt het apparaat weinig ruimte in beslag op jouw toonbank of in de apotheeklade, waardoor je een opgeruimde werkplek behoudt.

Breng de efficiëntie van jouw apotheek naar een hoger niveau met de Apotheek Colop Printer 40. Het is de perfecte tool om jouw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat nauwkeurige en tijdige informatie wordt afgedrukt op medicijnverpakkingen, recepten en andere essentiële documenten. Investeer in deze geavanceerde printer en ervaar het gemak en de professionaliteit die het met zich meebrengt voor jouw apotheek.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.