• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Apotheek Colop Printer 30 Green Line

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Apotheek Colop Printer 30 Green Line is de ideale stempel voor apothekers

De Apotheek Colop Printer 30 Green Line is de ideale stempel voor apothekers die op zoek zijn naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor hun stempelbehoeften. Met een speciaal ontworpen afbeelding die perfect past bij de apotheekbranche, is deze stempel de perfecte keuze voor het markeren van belangrijke documenten, recepten, en meer.

Een opvallende eigenschap van de Apotheek Colop Printer 30 Green Line is het zelfinktende mechanisme, wat betekent dat u nooit meer rommelt met losse inktkussens. Het stempelkussen bevindt zich al in de stempel, klaar voor gebruik, en biedt keer op keer scherpe afdrukken zonder dat u de inkt handmatig hoeft bij te vullen.

Duurzaamheid staat centraal bij deze stempel, want maar liefst 80% van het materiaal is gemaakt van gerecycled kunststof. Door te kiezen voor de Apotheek Colop Printer 30 Green Line, draagt u actief bij aan een groenere toekomst en vermindert u de impact op het milieu.

Met betrekking tot de afdrukmogelijkheden biedt de Apotheek Colop Printer 30 Green Line een ruime keuze aan kleuren inkt, zodat u uw stempel kunt personaliseren naar uw voorkeuren en de huisstijl van uw apotheek. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor traditioneel zwart, of juist opvallende kleuren om uw documenten extra in het oog te laten springen.

Het formaat van de stempel is compact en praktisch, waardoor het gemakkelijk in uw hand past en handig is om overal mee naartoe te nemen. De stempelafdruk heeft een ideale grootte voor verschillende toepassingen zonder het document te overweldigen.

Kies voor de Apotheek Colop Printer 30 Green Line en geniet van de combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en een professionele uitstraling voor uw apotheekpraktijk. Met deze stempel kunt u met trots uw documenten voorzien van een nette, duidelijke en milieubewuste afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.