• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Garagestempel Colop Printer 30

Garage stempel Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 30 - Zelfinktende Garagestempel voor Autobedrijven

De Colop Printer 30 is een professionele, zelfinktende garagestempel speciaal ontworpen voor autobedrijven. Met zijn standaard ontwerp en hoogwaardige constructie, biedt deze stempel een efficiënte en gemakkelijke manier om documenten en papierwerk te markeren met belangrijke informatie. Of het nu gaat om het identificeren van facturen, werkorders, of andere belangrijke documenten, deze stempel helpt autobedrijven om hun dagelijkse taken soepeler te laten verlopen.

 

Voordelen:

Hoge Kwaliteit en Duurzaamheid: De Colop Printer 30 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een duurzame en langdurige stempel die bestand is tegen dagelijks gebruik in een drukke garageomgeving.

Standaard Ontwerp: Met zijn standaardontwerp is deze stempel ideaal voor autobedrijven. Het duidelijke en professionele ontwerp maakt het gemakkelijk om belangrijke informatie te markeren en documenten te organiseren.

Zelfinktend Gemak: Dankzij het ingebouwde inktkussentje is het stempelen met de Colop Printer 30 een fluitje van een cent. U hoeft geen aparte inktkussens aan te schaffen of te knoeien met inktflessen. De stempel is altijd klaar voor gebruik met een scherpe en heldere afdruk.

Langdurig Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent dat u langdurig kunt stempelen voordat u het kussentje moet vervangen, wat bijdraagt aan de kostenefficiëntie van het product.

Tijdbesparend: Met de Colop Printer 30 kunt u in een handomdraai documenten markeren, waardoor uw workflow efficiënter wordt. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit van uw autobedrijf.

Compact en Draagbaar: Het compacte formaat van de stempel maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Of u nu aan een bureau werkt of onderweg bent naar een klant, de Colop Printer 30 past gemakkelijk in uw zak of tas.

Kies voor de Colop Printer 30 en profiteer van een hoogwaardige, zelfinktende stempel die perfect aansluit bij de behoeften van uw autobedrijf. Vereenvoudig uw administratieve taken en laat een professionele indruk achter op al uw documenten met deze betrouwbare garagestempel.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.