• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 30 G7

Colop Printer 30

Colop Printer 30. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 5 regels tekst/logo.

22,38 Excl. btw
27,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 30: de ultieme zelf-inktende stempel

Afdrukformaat 47 x 18mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempel met lijnen, het kan allemaal online op deze site.

 

De Colop Printer 30 is een innovatieve zelf-inktende stempel die uitzonderlijke functionaliteit biedt voor een breed scala aan toepassingen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en hoogwaardige prestaties is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven en particulieren die regelmatig stempelafdrukken nodig hebben.

Met een afdrukformaat van 47x18mm. is de Colop Printer 30 perfect voor het maken van heldere en duidelijke afdrukken. Of je nu belangrijke documenten, enveloppen, kaarten, of andere papieren wilt stempelen, deze veelzijdige stempel levert altijd professionele resultaten. Met zijn compacte formaat is de Colop Printer 30 ook gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

Een van de opvallende kenmerken van de Colop Printer 30 is de keuze aan kleuren inktkussens. Of je nu een formele zwarte afdruk wilt of een opvallende rode, blauwe, groene of paarse afdruk wilt creëren, deze stempel heeft alle opties om aan je behoeften te voldoen. Bovendien is de inkt in de inktkussens op waterbasis, waardoor het milieuvriendelijk en veilig is voor dagelijks gebruik.

Een ander voordeel van de Colop Printer 30 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer juist is of als je een nieuwe tekst wilt gebruiken, hoef je alleen maar het tekstplaatje te verwijderen en een nieuw tekstplaatje in te voegen. Dit maakt de stempel zeer flexibel en handig, vooral in zakelijke omgevingen waar vaak veranderingen in de stempeltekst nodig zijn.

Daarnaast is het inktkussentje van de Colop Printer 30 duurzaam en gaat het lang mee. Met een capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken kun je vele malen gebruikmaken van de stempel voordat je het inktkussentje hoeft te vervangen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten op de lange termijn.

 

In het kort biedt de Colop Printer 30:

  • Een afdrukformaat van 47x18mm., perfect voor diverse toepassingen.
  • Kleuren inktkussens in zwart, rood, blauw, groen en paars, met inkt op waterbasis.
  • De mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen voor een gemakkelijke aanpassing van de stempeltekst.
  • Een duurzaam inktkussentje dat geschikt is voor 4000 tot 7000 afdrukken.

Of je nu een bedrijfseigenaar, een administratieve professional of een hobbyist bent, de Colop Printer 30 biedt je de flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak die je nodig hebt in een zelf-inktende stempel. Met zijn uitstekende prestaties en veelzijdigheid is de Colop Printer 30 een uitstekende keuze voor het efficiënt en nauwkeurig afhandelen van al je stempelbehoeften.

Bovendien is de Colop Printer 30 ontworpen met ergonomie en gebruiksgemak in gedachten. De stevige constructie en het ergonomische handvat zorgen voor een comfortabele grip en moeiteloos stempelen. Of je nu grote volumes afdrukken maakt of slechts af en toe een stempel nodig hebt, deze stempel zal je niet teleurstellen.

De Colop Printer 30 is ook een geweldige keuze voor marketing- en brandingdoeleinden. Bedrijven kunnen hun logo, bedrijfsnaam of andere belangrijke informatie op documenten, enveloppen of visitekaartjes stempelen om een professionele en consistente uitstraling te creëren. Met de veelzijdigheid van kleuren inktkussens kun je je afdrukken aanpassen aan je merkkleuren of visuele identiteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.