• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Btw-nummer stempel

Zet je btw-nummer eenvoudig op al je facturen met een handige stempel.

Btw-nummer op stempel

Begonnen met ondernemen of een nieuwe zaak geopend en een btw-nummer gekregen? Je bent verplicht dit nummer op facturen te zetten die je naar andere ondernemers of bijvoorbeeld verenigingen en stichtingen stuurt. Wij bieden de mogelijkheid om het btw-nummer door middel van een stempelplaatje te wijzigen voor je huidige stempels. Je kunt ook volledig nieuwe stempels aanschaffen. Vervang dus vandaag nog je huidige stempel met correcte inhoud en stempel morgen al al je facturen met je btw-nummer.
 

Je hebt al een stempel liggen, wat doe je?

Wanneer je een stempel hebt liggen dan heb je de mogelijkheid hier een nieuw stempelplaatje voor aan te schaffen. Met een stempelplaatje verander je de inhoud van de afdruk. Het stempelplaatje is aan de onderzijde van de stempel eenvoudig te verwijderen. Het nieuwe plaatje plaats je eenvoudig op de plek waar de foutieve zat. Wij hebben voor alle stempels oplossingen als het gaat om het stempelplaatje. Wanneer je ervoor kiest om het stempelplaatje te vervangen adviseren

wij ook om het inktkussentje te vervangen. Wanneer je alleen het stempelplaatje vervangt heb je namelijk kans dat het ontwerp niet helemaal goed op het papier komt, aangezien het vorige ontwerp wellicht nog in het inktkussentje staat gedrukt. Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Schakel dan gewoon even onze klantenservice in. Wij helpen graag met het opzetten van een vrijblijvende opzet. Wanneer daar een akkoord op wordt gegeven nemen wij het via de mail in productie.
 

Je hebt nog geen stempel, maar wenst er een met je btw-nummer erop

Ook dan zijn er uiteraard genoeg mogelijkheden. Wij hebben diverse zelf-inktende stempels. Dit zijn stempels waarmee je met één druk aan de bovenzijde van de stempel een afdruk op papier zet. Hier staan je bedrijfsgegevens, met bijvoorbeeld een logo, op. Bij ons heb je de mogelijkheid een stempel helemaal te personaliseren. Een van de meest gekozen modellen voor stempels met afdruk van de bedrijfsgegevens zijn de Colop Printer Line modellen. Mocht je hulp nodig hebben, laat het dan gerust weten. Onze klantenservice staat je graag te woord!