• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Brandstempels maken

Brandstempel maken: voordelen, soorten & mogelijkheden Ondernemers die echt willen opvallen willen steeds vaker een brandstempel laten maken voor diverse doeleinden. Een brandstempel maken heeft namelijk diverse voordelen en helpt u om uw bedrijf op een slimme manier onder de aandacht van anderen te brengen. Brandstempels, waarmee u hout en leer kunt brandmerken, zijn erg populair. Maar wat is een brandmerk stempel precies? Welke voordelen heeft een brandstempel maken voor u als ondernemer? En welke soorten brandmerkstempels zijn er zoal beschikbaar in ons assortiment? Kortom, een brandmerk stempel laten maken, wat zijn de mogelijkheden?
 

Wat is een brandmerkstempel?

Een brandmerkstempel is een stuk gereedschap dat voorzien is van een houten handvat, een verwarmingselement en een gravure, gemaakt van een koper/messing legering, waarin tekst, beeld of logo is gegraveerd. Door deze brandmerk stempel aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk wordt de gravure verwarmd en kunt u uw afbeelding in hout, leer, kunststof of kurk brandmerken. Afhankelijk van het materiaal kan er gekozen worden uit diverse wattages die weer gebonden zijn aan bepaalde formaten. Standaard zijn brandstempels afgesteld op hout. Wilt u ons een brandstempel laten maken voor op leer, kruk, karton of kunststof en in sommige gevallen op heel zacht hout, dan kunt u een keuze maken uit ons standaard assortiment en adviseren wij u een warmteregelaar erbij aan te schaffen. Hiermee kunt u de temperatuur regelen om voor iedere ondergrond de perfecte temperatuur te verkrijgen en daardoor een mooi brandmerk.

 

Brandmerk logo

Wilt u een brandmerk stempel laten maken dan kunt u kiezen voor het maken van een brandmerk logo en/of een tekst. Hiervoor kunt u in onze online creator terecht en een bestand met de afbeelding uploaden. Wij kijken uw bestand dan op diverse punten na, koppelen eventueel terug als er vragen zijn en kunnen dan voor u het gewenste brandmerk logo maken. Dit is een onuitwisbare reclame voor uw bedrijf en een brandmerk geeft tevens een ambachtelijke uitstraling.

 

Hout brandmerken

Bent u een meubelmaker of een houtbewerker of verkoopt u houten producten? Dan kunt u voortaan uw hout brandmerken met uw logo of dat van uw klanten. Het is het goed te weten dat de gravures afneembaar zijn van de houder, zodat u snel kunt wisselen van gravure. Dat kan handig zijn voor als u voor meerdere klanten gaat hout brandmerken of als u meerdere teksten wilt gebruiken. Let er dan wel op dat de formaten per ALK type alleen verwisselbaar zijn als het formaat bij het juiste type hoort. Een logo brandmerken in hout geeft altijd een extra cachet aan uw product.

 

 

Brandstempel brandmerken voorbeelden:

Brandmerk hout Brandmerk hout

 


 

 

Brandstempel hout Brandstempel voorbeelden

 

De voordelen van een brandmerk

Waarom om een brandstempel laten maken

Om te beginnen geeft een brandmerk een professionele uitstraling aan uw merk of product. In kurk, hout, leer of kunststof ziet een ingebrand logo of een mooi brandmerk er stoer en eigentijds uit. Wilt u als ondernemer een luxueuze of een unieke sfeer oproepen, laat ons dan uw brandmerk maken.

 

Een tweede voordeel van een brandstempel maken is dat een brandmerkstempel een duurzame en blijvende afdruk achterlaat. Dit vaak in tegenstelling tot een afdruk met inkt. Kiest u voor een brandmerk in hout, kunststof, kurk of leer, dan kiest u voor een permanente markering. Of het nu regent, vriest of de zon schijnt: de afdruk blijft mooi en goed zichtbaar! Een brandmerk maken is dan ook duurzamer. U kunt bij ons een brandstempel laten maken in het formaat dat bij uw logo of tekst past en geschikt is voor alle materialen waar een brandmerk op kan.

 

In de derde plaats is het mooie van een brandmerk maken de keuzemogelijkheden die u heeft. Kiest u om uw logo te brandmerken in hout of een tekst? Het kan allemaal! U kunt een keurmerk aanbrengen op houten kisten of pallets, wijnkistjes voorzien van een chique brandmerk, een onderzetter van kurk voorzien van uw logo, meubels brandmerken en ga zo maar door. Feitelijk kunt u overal een brandmerk van laten maken. Nagenoeg elke wens kan vervuld worden en er is altijd wel een oplossing op maat voor uw ontwerp.

 

Originaliteit! Met een mooi brandmerk gaat u opvallen en al helemaal als u dit op een ondergrond gebruikt wat niemand verwacht. Zelf een brandmerk logo laten maken in brood of in vlees behoort tot de mogelijkheden. Hoe leuk is dat! Een hamburger met je eigen reclame. Hout brandmerken met een brandstempel is dus zeker niet de enige mogelijkheid die een brandmerk logo te bieden heeft. Ten slotte hebben brandstempels nog het voordeel dat ze online, via onze webshop, eenvoudig te bestellen zijn. U hoeft slechts het ontwerp te uploaden en uw specifieke wensen qua soort, formaat en materiaal aan te geven, en uw gepersonaliseerde stempel wordt binnen no time u gemaakt.