• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Boekhoudstempel Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 30 - Zelfinktende Boekhoudstempel

Merk: Colop Model: Printer 30 Type: Zelfinktende Boekhoudstempel

Beschrijving: De Colop Printer 30 is een hoogwaardige zelfinktende boekhoudstempel, speciaal ontworpen om uw boekhoudprocessen soepeler en efficiënter te maken. Met zijn gestandaardiseerde ontwerp biedt deze stempel een professionele uitstraling en levert hij keer op keer heldere en scherpe afdrukken. Of u nu dagelijks veel documenten stempelt of af en toe een stempel nodig heeft, de Colop Printer 30 staat altijd klaar om aan uw eisen te voldoen.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Zelfinktend ontwerp: Dankzij het innovatieve zelfinktende mechanisme hoeft u nooit meer losse inktkussens te gebruiken. De stempel is altijd klaar voor gebruik zonder knoeien en zorgt voor een consistente afdrukkwaliteit.
 • Duurzame constructie: De Colop Printer 30 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor hij bestand is tegen langdurig en intensief gebruik. Het robuuste frame en de stevige stempelplaat garanderen een lange levensduur.
 • Standaard ontwerp: De boekhoudstempel wordt geleverd met een standaard ontwerp dat geschikt is voor algemene boekhoudtaken. Dit ontwerp omvat typische boekhoudsymbolen en -teksten, wat hem ideaal maakt voor dagelijks gebruik.
 • Scherpe afdrukken: Het geïntegreerde inktkussen zorgt voor scherpe en heldere afdrukken, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om belangrijke informatie te communiceren en uw documentatie te organiseren.
 • Eenvoudig in gebruik: De Colop Printer 30 is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen ermee kan werken. Met een lichte druk op de stempel plaatst u moeiteloos afdrukken op papier, enveloppen of andere materialen.
 • Veelzijdige toepassingen: Hoewel de stempel is ontworpen voor boekhoudkundige doeleinden, kan hij ook worden gebruikt voor diverse administratieve taken, zoals facturatie, documentbeheer en meer.

De Colop Printer 30 is de ideale keuze voor bedrijven en organisaties die een betrouwbare en efficiënte boekhoudstempel nodig hebben. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en duurzame constructie, zal deze stempel uw administratieve taken vereenvoudigen en uw werkproces versnellen. Haal vandaag nog uw Colop Printer 30 in huis en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige zelfinktende boekhoudstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.