• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Boekhoudstempel Colop Classic 2800. Vereenvoudig uw boekhoudproces

Afdrukformaat: 68 x 49mm

92,88 Excl. btw
112,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Boekhoudstempel Colop Classic 2800. Vereenvoudig uw boekhoudproces

De Boekhoudstempel Colop Classic 2800 is de perfecte oplossing voor al uw boekhoudbehoeften. Deze zelfinktende stempel is speciaal ontworpen om het boekhoudproces te stroomlijnen en maakt het eenvoudig om regelmatig gebruikte tekst en cijfers snel en nauwkeurig af te drukken. Met zijn standaard afdruk geschikt voor boekhouding biedt deze stempel een betrouwbare en efficiënte manier om uw documenten te voorzien van essentiële informatie.

Met het maximale afdrukformaat van 68x49mm is de Boekhoudstempel Colop Classic 2800 groot genoeg om alle noodzakelijke gegevens duidelijk weer te geven. Daarnaast kunt u de afdruk volledig naar uw eigen wensen ontwerpen, rechtstreeks online. Dit betekent dat u volledige controle heeft over de lay-out en het lettertype, zodat de stempel perfect past bij uw specifieke boekhoudstijl.

 

Voordelen:

Duurzaam inktkussentje: De Boekhoudstempel Colop Classic 2800 is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje dat maar liefst ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaat. Hierdoor kunt u langdurig gebruikmaken van de stempel zonder zich zorgen te maken over het vervangen van het inktkussen.

Efficiënt en tijdbesparend: Dankzij de zelfinktende functie van de stempel, kunt u met slechts één druk op de knop snel en gemakkelijk afdrukken. Dit bespaart kostbare tijd en minimaliseert de kans op fouten bij handmatig invoeren van gegevens.

Maatwerk afdruk: De mogelijkheid om de afdruk online naar wens te ontwerpen, geeft u volledige vrijheid om de stempel aan te passen aan uw specifieke boekhoudvereisten. Hierdoor kunt u belangrijke details benadrukken en uw documenten een professionele uitstraling geven.

Groot afdrukformaat: Met een ruim afdrukformaat van 68x49mm kunt u voldoende informatie kwijt op één stempelafdruk. Dit minimaliseert het aantal afdrukken dat u moet maken en verhoogt de productiviteit bij het verwerken van documenten.

De Boekhoudstempel Colop Classic 2800 is de jumbo onder de Classic stempels en biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en aanpasbaarheid. Vereenvoudig uw boekhoudproces en verhoog de efficiëntie met deze krachtige boekhoudstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.