• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Wat moet er op een bedrijfsstempel staan?

Elke stempel is anders en ook iedere wens verschilt. Bent u opzoek naar een bedrijfsstempel dan zijn er echter richtlijnen voor de inhoud van de stempel. In dit artikel vertellen wij met wat voor opzet de stempels in praktijk het meest worden gebruikt en laten wij zien wat er op een bedrijfsstempel moet staan.

Een perfect vormgegeven bedrijfsstempel is nou eenmaal een waardevolle toevoeging aan de huisstijl van uw onderneming. Wij van Stempelfabriek bieden ze aan in diverse maten en kleuren en kunnen aan uw wensen voldoen. Bij ons heeft u de mogelijkheid zelf eenvoudig online uw stempel te ontwerpen. Tevens kunt u de bedrijfsstempel na het plaatsen van de bestelling binnen 1 werkdag in huis verwachten, dat is nog eens service!

Wat moet er op een bedrijfsstempel staan?

Wanneer we het hebben over de inhoud van stempels zijn er diverse mogelijkheden. Iedere wens is anders en ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren omtrent de indeling van de stempel. Denk bijvoorbeeld aan de positionering van het logo (links of rechts), komt er tekst op de stempel en welke kleur inkt u wilt gebruiken. Wat wij adviseren om in ieder geval op een bedrijfsstempel te plaatsen zijn onderstaande punten; - Volledige bedrijfsnaam - Adresgegegevens - E-mail - Telefoonnummer Verder zijn er nog additionele punten die kunnen worden opgenomen op een bedrijfsstempel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een KVK-nummer, een BTW-nummer maar ook een persoonsnaam kan worden opgenomen. Twijfelt u over bepaalde punten op een stempel? Schroom niet en vraag raak. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen omtrent wat er precies op een bedrijfsstempel dient te staan.

De beste modellen voor een bedrijfsstempel met logo
 1. Colop Classic 2300
  Colop Classic 2300

  Formaat: 45 x 30mm

  € 45,00 excl. B.T.W. € 54,45 incl. B.T.W.
 2. Colop Classic 2400
  Colop Classic 2400

  Formaat: 58 x 27mm

  € 52,00 excl. B.T.W. € 62,92 incl. B.T.W.
 3. Colop Classic 2800 stempel
  Colop Classic 2800

  Formaat: 68 x 49mm

  € 85,00 excl. B.T.W. € 102,85 incl. B.T.W.
 4. Colop Classic 2100
  Colop Classic 2100

  Formaat: 41 x 24mm

  € 38,50 excl. B.T.W. € 46,59 incl. B.T.W.

Bedrijfsstempel met logo

Heeft u met uw bedrijf een bepaalde huisstijl en wilt u deze ook doorvoeren op bijvoorbeeld briefpapier? Overweeg dan eens een bedrijfsstempel met logo. Wij produceren op maat gemaakte stempel én doen dit in onze eigen productiehal in Eindhoven. Het plaatsen van een tekst op een bedrijfsstempel behoort ook tot de mogelijkheden. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat een stempel altijd maar in één kleur afdrukt. Heeft uw logo bijvoorbeeld 3 verschillende kleuren, onthoud dan dat het logo wat de bedrijfsstempel plaatst altijd één kleur is. U kunt bij ons de stempel in diverse kleuren laten maken; zwart, rood, groen en blauw. Verder bieden wij u het voordeel dat het maken van een bedrijfsstempel met logo eenvoudig gaat in onze online ontwerptool. Daar heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw eigen stempel te bestellen. Upload uw logo, plaats tekst, bekijk de drukproef en dan bestellen maar. Niets is eenvoudiger als het bestellen van een bedrijfsstempel met logo bij Stempelfabriek.nl

Bedrijfsstempel werkgeversverklaring

Het plaatsen van een bedrijfsstempel is essentieel voor sommige zaken. Zo zie je hedendaags dat garagebedrijven nog enorm veel gebruik maken van bedrijfsstempels. Ook zijn er stempels nodig voor werkgeversverklaringen en ga zo maar door. De stempel is dus nog lang geen verleden tijd. Wat ook onder categorie bedrijfsstempel valt zijn stempels voor op facturen. Wat denkt u van stempels met teksten als; betaald per bank, betaald per pin en ga zo maar door. Ook voor deze zakelijke stempels bent u bij Stempelfabriek op het juiste adres. Of het nu een bedrijfsstempel is voor een werkgeversverklaring, een stempel voor op een factuur, wij maken het allemaal voor u.

Bedrijfsstempel met geïntegreerde datum
 1. Trodat Printy 4816/DD
  Trodat Printy 4816/DD

  € 15,28 € 19,10 excl. B.T.W. € 23,11 incl. B.T.W.
 2. Trodat Professional 5466/PL
  Trodat Professional 5466/PL

  Formaat: 56 x 33mm

  € 92,21 excl. B.T.W. € 111,57 incl. B.T.W.
 3. Colop Mini Dater S-160/DD
  Colop Mini Dater S-160DD

  Formaat: 49 x 3.5 mm

  € 28,32 excl. B.T.W. € 34,27 incl. B.T.W.

Tags:
Deel dit artikel
Papieren tassen stempelen
Papieren tassen stempelen

Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic. Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic.

Online je eigen Firma stempel bestellen
Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Deel dit artikel