• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Eenvoudig en snel een firma stempel bestellen kan op stempelfabriek.nl

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. Wanneer u bijvoorbeeld een hypothecaire lening gaat afsluiten zult u zien dat er vaak een bedrijfsstempel afdruk wordt geplaatst op de papieren die er gebruikt worden. Ook worden de stempelafdrukken vaak geplaatst op werkgeversverklaringen, ook daar horen originele stempels op. De firma stempel kan er voor zorgen dat de afhandeling van zulke processen veel sneller verlopen. Het is dus als werkgever altijd handig om een bedrijfsstempel in huis te hebben, zo worden documenten snel en eenvoudig officieel gemaakt. Gegevens die vaak op firma stempels geplaatst worden zijn onder meer een Bedrijfsnaam, een rechtsvorm (bijvoorbeeld een BV of een VOF), de adresgegevens, de naam van de afdeling (afdeling verkoop bv.), een telefoonnummer en een mailadres. Er wordt ook regelmatig gekozen om hier het website adres aan toe te voegen, maar ook een KVK en BTW nummer.

Firma stempel met logo

Het klinkt als onmogelijk, maar toch zijn er mogelijkheden; uw eigen logo op een firmastempel. Waar u wel rekening mee dient te houden bij stempels is dat het logo maar in één kleur kan worden afgedrukt. Deze kleur wordt bepaald door het inktkussen. Lever het logo wat u wilt gebruiken dus aan in zwart wit, het zwarte gedeelte zal vervolgens duidelijk zichtbaar zijn bij de afdruk die gezet wordt, het witte niet, dit zal niet in aanraking komen met het papier. Bent u niet helemaal zeker over het resultaat van de door u ontworpen firmastempel en/of het logo daarvan? Schakel dan eenvoudig met onze klantenservice en bepreek de haalbaarheid en de wensen. Dit kan bij ons per chat, mail of telefoon. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar van 08.00 uur tot 22:00 uur. Het ontwerp van uw firmastempel kunt u eenvoudig vormgeven in onze handige online ontwerptool. Hiermee plaatst u eenvoudig de tekst verdeeld over verschillende lijnen, upload u een logo en past u de stijlen en positioneringen van het logo en de tekst eenvoudig aan.

Meest verkochte modellen
 1. Colop Printer 05
  Colop Printer 05

  Formaat: 15 x 6mm

  € 13,20 excl. B.T.W. € 15,97 incl. B.T.W.
 2. Colop Printer 40 Green Line - Stempelfabriek.nl
  Colop Printer 50 Green Line G7

  Formaat: 69 x 30mm

  € 29,50 excl. B.T.W. € 35,70 incl. B.T.W.
 3. Colop Printer 40 G7
  Colop Printer 40 G7

  Formaat: 59 x 23mm

  € 25,20 excl. B.T.W. € 30,49 incl. B.T.W.
 4. Colop Printer 30 G7
  Colop Printer 30 G7

  Formaat: 47 x 18mm

  € 21,30 excl. B.T.W. € 25,77 incl. B.T.W.

Welke stempel is het meest geschikt?

Het verschil zit hem bij stempels in het formaat, de afdrukkleur en het merk. Verder zijn er nog specifieke eisen die u aan uw stempel kunt stellen; gaat u voor metaal of is een kunststof model bijvoorbeeld. Er zijn 3 mogelijkheden die wij bieden. U kunt gaan voor een zelf-inktende stempel van Colop, een zelf-inktende stempel van Trodat of een houten handstempel met een los inktkussen. In de meeste gevallen wordt er bij een firma stempel gekozen voor een zelf-inktende stempel. Waarom? Dat is eenvoudig te verklaren. Met een zelf-inktende stempel ziet u in een druk de volledige firma gegevens op papier.

Tags:
Deel dit artikel
Papieren tassen stempelen
Papieren tassen stempelen

Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic. Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic.

Online je eigen Firma stempel bestellen
Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Deel dit artikel