• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
250 mm sjabloon cargo symbolen

250 mm sjabloon cargo symbolen

Set van 12 losse sjablonen met speciale tekens van 250 mm hoog. Lettertype Cargo.

136,58 Excl. btw
165,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Sjablonen met symbolen van 250 mm hoog

Behalve letters en cijfers ook nog symbolen nodig? Hier vindt u een set sjabloon symbolen met het lettertype Cargo. Deze speciale leestekens zijn 250 mm hoog. De sjablonen zelf zijn uiteraard groter. Heeft u ook letters erbij nodig, kijk dan op onze sjabloon alfabet set hoog. Heeft u cijfers van hetzelfde formaat nodig kijk dan bij sjabloon cijfers.

Hoe werkt het?

Plak de speciale leestekens van het lettertype Cargo met een tape aan de letters of cijfers en vorm zo een tekst. Klaar? Haal ze dan weer los, maak schoon en berg de sjablonen netjes op. Zo kunnen ze steeds weer gebruikt worden. Keer op keer.

Kwaliteit

Onze sjablonen met speciale leestekens, van 250 mm hoog, zijn gemaakt van Mylar (polyesterfilm - PET-film). Dit is een dunne kunststof en tevens flexibel. De kleur van Mylar is altijd wit. De kwaliteit is uitstekend. Mylar scheurt zeker niet en is geschikt voor frequent gebruik, hitte en chemisch bestendig. Dit product bevat geen weekmakers en wordt nu onder normale omstandigheden niet broos na verloop van tijd. Wij maken al onze sjablonen met een lasermachine hetgeen een perfecte uitsnede van de speciale leestekens garandeert.

Belangrijk

Is de ruimte, om de leestekens heen, te klein en komt de krijtspray, verf of inkt behalve in de leestekens ook naast het sjabloon? Dit kan gebeuren indien u met een spuitspray/krijtspray sjabloneert. Uiteraard kunt u dan de randen zelf verbreden d.m.v. schilders tape en een oude krant of een stuk kunststof.

Markeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij produceren onze sjablonen vakkundig in onze eigen fabriek. Wij garanderen een snelle levertijd voor deze 250 mm hoge speciale leesteken sjablonen (1 à 2 werkdagen).

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.