• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Sjabloon 250 mm cargo 0-9

250 mm Sjabloon cargo 0-9

Een set van 10 losse sjablonen 0-9 van 250mm hoog. Lettertype Cargo.

136,58 Excl. btw
165,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijfer sjablonen 0 t/m 9 van 250 mm hoog

Steeds weer andere cijfers of een andere cijfercombinatie nodig? Kies dan voor een set van 10 losse cijfersjablonen met het lettertype Cargo. Deze cijfers op deze sjablonen set zijn 250mm hoog. De sjablonen zelf zijn uiteraard groter. Heeft u ook letters erbij nodig, kijk dan op onze sjabloon alfabet set hoog. Heeft u speciale tekens nodig kijk dan bij sjabloon tekens.

Plak de cijfers van het lettertype Cargo met een tape aan elkaar en vorm zo een getal. Haal ze daarna los, maak schoon en de sjablonen zijn weer klaar voor gebruik. Keer op keer.

Onze cijfersjablonen, van 250 mm hoog, zijn gemaakt van Mylar. Dit is een dunne kunststof en tevens flexibel. De kleur van Mylar is altijd wit. De kwaliteit is uitstekend. Mylar scheurt zeker niet snel en is geschikt voor frequent gebruik. Wij maken al onze sjablonen met een laser hetgeen een perfecte uitsnede van de cijfers garandeert.

Is de ruimte, om het sjabloon heen, te klein en komt de krijtspray, verf, of inkt behalve in de cijfers ook naast het sjabloon? Dit kan zijn indien u met een spuitspray werkt. Uiteraard kunt u dan de randen vergroten d.m.v. schilders tape en een oude krant.

Markeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Vakkundig geproduceerd in onze eigen fabriek. Profiteer van onze snelle levertijden voor deze snelle 250 mm hoge cijfer sjablonen (1 à 2 werkdagen).

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.