• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Vintage, Zelf gemaakt

Trodat Vintage, Zelf gemaakt

De Trodat Vintage stempel met 6 speciale teksten.

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Zeer snelle levertijd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Trodat Vintage, Zelf Gemaakt is een stempel met 6 verschillende afdrukmogelijkheden, waaronder ''Handmade'', ''Voor jou'', ''Geniet ervan'', ''Uit eigen keuken'', ''Vers uit eigen tuin'' en ''Met liefde gemaakt''.

De set bevat een stempelkussen met 3 verschillende kleuren, waardoor je altijd de perfecte kleurencombinatie kunt kiezen die past bij elke gelegenheid. Daarnaast bevat de set12 waterdichte etiketten. Geef bijvoorbeeld een uniek accent aan je geschenken en berichten.

Met een afdrukformaat van 45x15mm biedt deze stempel nauwkeurige afdrukken, waardoor de boodschap goed en duidelijk overkomt. Of het nu gaat om het decoreren van kaarten of het personaliseren van geschenken, de Trodat Vintage, Zelf gemaakt stempelset helpt je bij het toevoegen van een uniek tintje.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.