• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood

Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood

Breng kleur in je stempelontwerp met ons veelzijdige stempelkussen. De diversiteit aan kleuren in één product zorgt voor eindeloze mogelijkheden.

5,00 Excl. btw
6,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Zeer snelle levertijd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de veelzijdigheid van het Trodat Vintage stempelkussen. Met zijn diverse kleurenpalet van zwart, blauw en rood biedt dit stempelkussen veel opties om je creaties op te fleuren. Of je nu een persoonlijke boodschap toe wilt voegen aan een geschenk of een cadeau wilt decoreren, dit stempelkussen zorgt voor goede en heldere afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.