• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Vintage, Speciale gelegenheid

Trodat Vintage, Speciale gelegenheid

De Trodat Vintage, Speciale gelegenheid, een stempel met 6 unieke afdrukmogelijkheden.

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Zeer snelle levertijd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Trodat Vintage, Speciale gelegenheid is een veelzijdige stempelset met 6 verschillende afdrukmogelijkheden, elk speciaal gemaakt voor gelegenheden zoals kerst, Valentijn, nieuwjaar, Halloween, Pasen of verjaardagen. 

Dit pakket is dus perfect voor verschillende gebeurtenissen. Naast de stempel bevat de set ook een stempelkussen met 3 kleuren: zwart, blauw en roze, waardoor je veelzijdige afdrukken kunt maken Bovendien zijn er 12 waterbestendige etiketten inbegrepen, waardoor je gemakkelijk je items kunt maken.

Met een afdrukformaat van 45x15mm biedt de Trodat Vintage, Speciale gelegenheid duidelijke afdrukken die perfect zijn voor verschillende projecten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.