• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Stempelhanger t.b.v. 16 stempels

Houd je stempels georganiseerd met deze handige hanger voor 16 stempels. Strak ontwerp, eenvoudige installatie. Organiseer vandaag nog je stempelruimte! 

18,50 Excl. btw
22,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat stempelhanger (16 stempels): vereenvoudig je stempelcollectie

Stap binnen in de wereld van georganiseerde stempelkunst met de Trodat Stempelhanger voor 16 stempels. Een ingenieus ontworpen oplossing voor degenen die hun stempelcollectie willen organiseren

Waarom deze stempelhanger onmisbaar is:

  • Efficiënt afdrukken binnen handbereik: Met ruimte voor 16 stempels is elke gewenste afdruk slechts een armlengte verwijderd. Verlies geen tijd met zoeken; maak indruk in een handomdraai.
  • Orde in de creatieve chaos: Geef je stempels een thuis. Voorkom dat ze rondslingeren en zet een einde aan de chaos op je bureau. Een opgeruimde werkruimte stimuleert een opgeruimde geest.
  • Ultieme eenvoud: De Trodat Stempelhanger is ontworpen met eenvoud in gedachten. Makkelijke installatie, onmiddellijke verbetering. Geen ingewikkelde toestanden, alleen een gestroomlijnde stempelervaring.

Verhoog je productiviteit en beleef de voldoening van een georganiseerde stempelervaring. Bestel de Trodat Stempelhanger vandaag nog en ontdek de eenvoud van doelgericht stempelen. Het is niet zomaar een hanger; het is de sleutel tot jouw georganiseerde stempelsucces.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.