• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 52045

Trodat Professional 52045

Zelfinktende robuuste Trodat stempel.

Afdrukformaat: Ø45mm

73,61 Excl. btw
89,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Professional 52045 voor langdurige prestaties

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 52045. De tekstplaat van de stempel is max. Ø 45 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. Deze stempel is erg geschikt als boekhoudstempel. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 52045. Levertijd 1 dag.

De Trodat Professional 52045 is een hoogwaardige zelfinktende stempel die voldoet aan de eisen van moderne kantooromgevingen. Met zijn robuuste constructie en ergonomisch ontwerp biedt deze stempel een soepele en nauwkeurige stempelervaring, waardoor het een favoriet is onder professionals. 

 

Enkele voordelen van de Trodat Professional 52045

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, biedt de Trodat Professional 52045 langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

Comfortabel gebruik: Minimale trillingen en ergonomisch ontwerp zorgen voor een comfortabele stempelervaring, zelfs bij langdurig gebruik.

Schoon en gemakkelijk inktvervanging: Het vervangen van een reserve kussen is eenvoudig en schoon, waardoor u snel weer aan het werk kunt.

CO2-neutraal: Trodat compenseert de CO2-uitstoot van dit product door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten, waardoor het een milieubewuste keuze is.

Individuele personalisatie: Met de Trodat Professional 52045 kunt u uw stempel aanpassen met bedrijfslogo's en tekst naar wens.

Nauwkeurige afdrukpositionering: Dankzij het doorzichtige vlak aan de onderkant van de stempel kunt u de afdruk nauwkeurig plaatsen voor een professioneel resultaat.

Watergebaseerde inkt: De inkt op waterbasis voldoet aan de vereisten voor onuitwisbaarheid volgens DIN ISO 14145-2 en is geschikt voor standaard papier.

 

Trodat 52045 zelf online vormgeven

Met onze eenvoudige online ontwerptool kunt u uw Trodat 52045-stempel naar wens aanpassen. Kies uw tekst, voeg een logo toe en bekijk een drukproef op ware grootte voordat u bestelt. Dankzij deze handige tool kunt u snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde stempel maken die aan al uw behoeften voldoet.

 

CO2 neutraal: Professional 52045

Trodat heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en milieubehoud. De Professional 52045 is CO2-neutraal geproduceerd, wat betekent dat de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie en distributie van deze stempel volledig wordt gecompenseerd. Trodat investeert in Gold Standard VER-klimaatbeschermingsprojecten om bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

De Trodat Professional 52045 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame stempeloplossing met minimale impact op het milieu.

 

Inkt voor Trodat Professional 52045

De Trodat Professional 52045 maakt gebruik van watergebaseerde inkt die geschikt is voor standaard papier. Het maximale afdrukformaat van Ø45mm biedt voldoende ruimte voor tekst en/of een logo. Met keuzes tussen zwarte, blauwe, rode of groene inkt, kunt u de stempel aanpassen aan uw voorkeuren. Houd er rekening mee dat de inkt op glad papier niet goed droogt; in dat geval wordt een handstempel met sneldrogende inkt aanbevolen, zoals het StazOn inktkussen. Met de Trodat 52045 kunt u eenvoudig het stempelplaatje vervangen of extra inktkussentjes bestellen voor langdurig gebruik.

Let op! Gebruik nooit een ander merk om uw inktkussen te vullen. Ieder merk heeft zijn eigen recept.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.